MTIwMGRmYzU0NSMvVjNNVjh4b2Y4b0FmU3VhcTEtMmJSZWc0MnBFPS8xMng3OjEyNjZ4NjI3LzEyODB4NjIwL3MzLmFtYXpvbmF3cy5jb20vcG9saWN5bWljLWltYWdlcy93Ymtwcmk5MWs3cnRibDRtOWVoaHRvZndsbTJrdTRibWJ3dDFxcmE5cjcxdGhhcG5jcjcxNXdzeHc5b3Vxa3AyLmpwZw== (1) 4
V zraku · trend

Da prav ste prebrali, brade okrašene z božično-novoletnimi okraski so tu. Ja, še nekaj let nazaj je bila daljša, košata in boemska brada nekaj drugačnega, celo odbijajočega, a razrast hipsterske kulture ji je izboril ”mainstreamovski” status. Zato danes ni več ni posebnega. Hipsterji se morajo tako še bolj potruditi, če želijo ostati edinstveni. Julija so si tako moški v brke, skladno z letnim časom, tlačili rože, v prazničnem decembru pa si nanje obešajo kaj drugega kot božične bunkice.

Zgodbe o prepoznavnih hipsterskih brkih in bradah imajo sedaj že kar dolgo brado. Konec koncev imamo svetovno tekmovanje za najimpresivnejše. In ker vemo, da hipsterji zavračajo prevladujočo kulturo, ni presenečenje, da so se nekateri odločili, da ne bodo več okraševali novoletne jelke, ker je to pač preveč ”mainstreamovsko”, ampak namesto tega kar ”krošnje” na svoji glavi.

To jim je omogočila londonska oglaševalska agencija, ki je začela prodajati ”bradne” božično-novoletne okraske Beard Baubles. Za dobrih 10 evrov dobite komplet štirinajstih bunkic, narejenih prav za obešanje na brado.

PREBERITE ŠE: Cvetober slik moških z rožami v bradi

Mogoče se komu zdi bedasto, a je za dober namen, saj gredo prihodki od prodaje dobrodelni organizaciji Beardseason, ki skrbi za ozaveščanje o melanomu.


pantone-coy-ep Pantone: barva leta 2015 je Marsala 03qual-intheair-custom1 (1) Gold Pills: zlate kapsule za zlato prebavo PicMonkey Collage Trend: zvezdnice, ki se ne brijejo pod pazduhami #longhairdontcare OPS   DIVA-879 Nagradna igra: OPS!OBJECTS – edinstven in barvit nakit ·