FHM-jev izbor številka 1- Michelle Keegan.
V zraku · buzz buzz

Bralci ene najuglednejših revij za moške FHM so v letu 2015 laskavi naslov najbolj seksi ženske na svetu podelili britanski igralki in zvezdnici serije Coronation Street (2008-2014) Michelle Keegan, ki se je nedavno pojavila tudi v BBC-jevi seriji Ordinary Lies. 27-letnica je za seboj pustila tudi zvezdo resničnostnega šova in model Kendall Jenner in lansko zmagovalko, igralko Jennifer Lawrence.

Revija za moške FHM je znova razglasila svojo slovito lestvico stotih najbolj seksi žensk na svetu po izboru bralcev. Naziv najbolj seksi ženske je v letu 2015 pripadel igralki Michelle Keegan, sledita pa ji model Kendall Jenner in še ena igralka Jennifer Lawrence.

Tik pod oder se je uvrstila manekenka in model Kate Upton, ki se je glede na lani povzpela za kar 14 mest, nekdanja voditeljica britanskega X Faktorja Caroline Flack, ki je bila še leta 2013 le na 70. mestu, pa je bila tokrat kar peta. Šesto mesto si je v več kot milijonski bitki glasov priborila pevka Ariana Grande, ki ji sledi zvezda filma Volk iz Wall Streeta Margot Robbie. Osmo in deveto mesto sta si razdelili Lucy Mecklenburgh, zvezda resničnostnega šova The Only Way is Essex, in ”Mati zmajev” iz Igre prestolov Emilia Clarke. Deseterico zaokroža Kelly Brooke, kar je že njena 18 uvrstitev na lestvico. Leta 2005 je bila na mestu, kjer je danes Michelle Keegan.

PREBERITE ŠE: Top 10: Najbolj seksi ženske manekenke & fotomodeli 2015

Na lestvici stotih najbolj seksi žensk na svetu revije FHM se je tudi letos pojavilo kar nekaj novih imen, med njimi kar dve soigralki Emilie Clarke iz Igre prestolov- Natalie Dormer (16. mesto) in Nathalie Emmanuel (75. mesto). Prvič sta se na seznamu znašli tudi polsestri od Kendall Jenner, Khloe (52. mesto) in Kourtney Kardashian (62. mesto), ki pa po glasovih nista prišli blizu najslavnejši izmed sester, Kim Kardashian West, ki je zasedla 13. mesto. Največji padec je letos doživela pevka Rihanna, ki je s tretjega strmoglavila na 23. mesto, tudi za pevki Beyoncé in Katy Perry pa se letos ni našlo toliko glasov kot lani. ”Lady B” je iz sedmega zdrsnila na 19. mesto, letošnja glasbena atrakcija med polčasom Super Bowla pa iz 13. na 25.

Največje presenečenje na seznamu je gotovo Mary Berry, 80-letna TV kuharica, ki se je zasidrala na 73. mestu, le mesto za Angelino Jolie.

Psi z geometrijskimi pričeskami Tajvanci prisegajo na geometrijske pasje frizure cover-vse-za-dobrofotografijo Nori fotografi, ki bi naredili vse za odlično fotografijo Greet Kittens odpira prvi mačji kino na svetu. Great Kitten želi odpreti prvi mačji kino na svetu Ganljivi prizori posledic onesnaženja. Šokantne fotografije posledic onesnaženja okolja · · ·