Drevo življenja - edinstveni selfiji posneti med dojenjem
V zraku · buzz buzz

Vsi vemo, kaj je selfi. Kaj pa ”brelfie”? Gre za selfi, posnet med dojenjem. Mame širom sveta zadnje čase množično delijo umetniške posnetke dojenja, ki nastajajo z aplikacijo PicsArt, ki že iz tako čudovitega prizora ustvari pravcato umetnino.

PicsArt je mobilna aplikacija za urejanje fotografij. Številne mame jo uporabljajo pri obdelavi selfijev, ki so jih posnele med dojenjem otroka (t. i. brelfie). Aplikacija fotografijam namreč doda umetniški učinek in tako imenovano drevo življenja. Motiv drevesa se razteza od prsi oz. stekleničke, ki predstavljata korenine drevesa, na otrokov obraz, kjer je naslikana krošnja.

PREBERITE ŠE: Fotografije čudovitih lisic, v katere se boste zaljubili!

Številne mame tovrstne posnetke na spletu ne delijo zgolj zaradi estetskega razloga, pač pa s tem pomagajo detabuizirati dojenja v javnosti, ki je še vedno prepogosto tarča zgražanja.

Galerija – brelfiji:

Drevo življenja – edinstveni selfiji, posneti med dojenjem.Odpri galerijo

shutterstock_623804987 Najlepši ljudje so rojeni prav v tem astrološkem znamenju! Leonardo DiCaprio je končno osvojil oskarja. Najpomembnejši selfiji leta 2016 Zadnje umetniše slike znanih slikarjev Zadnja umetniška dela znanih slikarjev pred njihovo smrtjo fotografije lisic Fotografije čudovitih lisic, v katere se boste zaljubili! · · · · ·