BrewArt - aparat za samodejno varjenje piva
Utrip mesta · kulinarika · V zraku · tehnologija

Ste mislili, da je varjenje domačega piva dolgotrajen, zapleten in sorazmerno drag postopek, ki zahteva veliko potrpljenja? Nič več! Spoznajte BrewArt, napravo, ki vodo spremeni v pivo in postopek poenostavi do te mere, da lahko varjenje piva primerjamo s pripravo kave v kavnem avtomatu.

Jezus je vodo spremenil v vino, vi pa jo lahko s pomočjo pametnega telefona in naprave BrewArt spremenite v pivo, in to tako preprosto, kot bi si pripravili kavo na kavnem avtomatu. Zahvala za tako poenostavljen postopek gre avstralski pivovarni Coopers Brewery Limited. Naprava za varjenje domačega piva ne le poenostavi postopek priprave, ampak tudi obljublja, da bo končni izdelek tak, kot si ga želite, in ne loterija, kot je pogosto pri ljubiteljskih varilcih piva, ki večkrat konča z drugačnim okusom od pričakovanega.

PREBERITE ŠE: Recepti s pivom – kuhanje s pivom

Stroj za samodejno varjenje piva BrewArt je sestavljen iz dveh samostojnih enot, in sicer BeerDroida (tu je glavno dogajanje, torej to, kjer se mešajo sestavine in poteka fermentacija) in BrewFlova (”hladilnik”). Upravljamo ga kar s pametnim telefonom/tablico oz. mobilno programsko opremo, prav tako lahko na mobilni napravi spremljamo fermentacijo piva, obvesti pa nas tudi, ko je pivo pripravljeno za uživanje. Za napravo, ki lahko proizvede 10 litrov piva in jih pet sproti hladi (BrewFlo), boste morali odšteti skoraj tisoč evrov. BeerDroid vas bo namreč olajšal za preračunanih 540 evrov, BrewFlo pa za dodatnih 450. Od julija 2016 bo na voljo v Avstraliji, kmalu pa jo bo prineslo tudi v Evropo.

BrewArt - aparat za samodejno varjenje pivaOdpri galerijo
Modro vino Gik Gik – prvo modro vino na svetu shutterstock_152745665 Recept: jagodni tiramisu Najboljših 50 restavracij na svetu: na vrhu kraljuje italijanska Osteria Francescana Top 50: Najboljše restavracije na svetu 2016 Restavracije, ki imajo najlepše terase in dvorišča za poletno kosilo ·