Brexit
V zraku · buzz buzz

Ljubim te, ne ljubim te, ljubim te, ne ljubim te, … Velika Britanija se je odločila, da Evropske Unije ne ljubi več. Ljubezen je ugasnila po 43 letih. Kaj to pomeni za Evropsko unijo, evro, trge in vse ostalo bo pokazal čas, mi pa si raje poglejmo, kako si je internet privoščil Brexit.

Vrag je odnesel šalo. Velika Britanija je zopet samska! Po več kot štirih desetletji (Uniji se je pridružila davnega leta 1973) se namreč ločuje od Evropske unije, s katero je bila zadnja leta kot par, ki je en dan skupaj, drugi narazen, a že naslednji spet skupaj. Tokrat je v tem turbulentnem razmerju dokončno počilo, saj je 52 odstotkov Britancev na referendumu glasovalo za izstop iz EU. To pomeni, da se iz EU poslavljajo Anglija, Škotska, Severna Irska in Wales.

PREBERITE ŠE: Torte z napako: slaščičarji, ki so navodila za torto vzeli preveč dobesedno

Kakšne posledice bo imel ta zgodovinski trenutek je trenutno še težko napovedati, lahko pa napovemo, da se boste pošteno nasmejali ob ogledu fotografije, ki se norčujejo iz Brexita.

Internet si je pošteno privoščil BritanceOdpri galerijo
Torte z napako Torte z napako: slaščičarji, ki so navodila za torto vzeli preveč dobesedno Če ima tvoj fant te lastnosti, potem se lahko z njim kar poročiš! shutterstock_1523980235 Stevardese razkrile skrivnosti, ki nam jih letalske družbe prikrivajo! PicMonkey Collage1 To so najbolj vroče navijačice na Euru 2016 ·