Brez tega ne greš na plažo: to je blazina zate glede na tvoj astrološki znak
V zraku · buzz buzz

Živo srebro v termometrih je narastlo do takšne višine, da se že lahko brezskrbno namakamo v morju, na bazenih ali pa v jezerih. Priskrbi si vse nujne potrebščine za popolno vodno izkušnjo, predvsem blazino, ki je pravšnja zate glede na tvoj astrološki znak.

To je blazina zate glede na tvoj astrološki znak …

Oven – kaktus

Ovni so polni samozavesti in novih idej. Blazina v obliki kaktusa ti je pisana na kožo, saj je zabavna in privabi nove poglede. Z njo boš ravno prav izstopal/-a.

Bik – kos pice

S to blazino v obliki kosa pice bo bik končno odrešen večne poletne dileme: Ali naj se odpravi na pica zabavo ali zabavo ob bazenu? Najdeš jo na tej povezavi.

Dvojčka – steklenica roséja

Glede na sporočilo zvezd in planetov se za dvojčke obeta nepozabno poletje. Dodatno ga lahko popestriš z zabavno blazino v obliki steklenice roséja. Kupiš jo lahko na tej povezavi.

Rak – avto

Raki ste v skupini svojih prijateljev tisti z najbolj divjo domišljijo. Poleg tega je rak vodno znamenje in tako vam je poletje pisano na kožo. Blazina v obliki avta bo tvojo domišljijo še podkrepila. V udobju bazena se boš v svojih mislih lahko odpeljal/-a novim dogodivščinam na proti. Blazino lahko kupiš tu.

Lev – flamingo

Lev je ves čas obkrožen s svojimi prijatelji. In poleti ima samo en načrt – čim več časa preživeti v ali ob vodi.

Devica – avokado

Med poletjem lahko devica končno zadiha ter se vrne nazaj k naravi, kamor spada. Letošnji najboljši spremljevalec bo zagotovo ta prisrčna blazina v obliki avokada. Kupiš si jo lahko na tej povezavi.

Tehtnica – angelska krila

Zadnjih nekaj mesecev je bilo zelo stresnih. Poletje bo čas, ko se boš končno lahko umiril/-a in sanjarila/-a o svojih skritih fantazijah. Kje bi to lahko bolje počel/-a kot  sredi vode na blazini v obliki angelskih kril?

Škorpijon – sladoledni kornet

Škorpijoni ste strastni, ne glede na to ali gre za glasbo, ljubezen ali hrano. Obenem pa je ena izmed pomembnih odlik škorpijonov smisel za humor. In blazina v obliki sladolednega korneta izraža prav to.

Strelec – obroč s tropskim potiskom

Kot večni iskalec dogodivščin in strasten popotnik se bo strelec letošnje poletje verjetno odpravil kam v daljne, tropske kraje. S sabo nikar ne pozabi vzeti napihljivega obroča s tropskim potiskom.

Kozorog – zlati labod

Lebdenje na vodi še nikoli ni bilo videti tako zelo modno. Zlati labod je za kozoroga, ki vedno izbere kakovost nad kvantiteto ter se veliko ubada z videzom, pisan na kožo. Najdeš ga lahko na tej povezavi.

Vodnar – enorog

Enorog ali narval je arktična vrsta kita. Blazina v obliki te živali je popolna za vodnarja, ki izraža veliko mero samozavesti in močne osebnosti. Kupiš jo lahko na tej povezavi.

Ribi – krof

Ribe uživajo v samoti in času, ki ga lahko posvetijo svoji osebni rasti. Blazina v obliki krofa ti bo pomagala, da boš lahko na zabavi ob jezeru hitro odčofotal/-a v kakšen osamljen kotiček in se napolnil/-a z energijo.

kinga-cichewicz-482274-unsplash Najbolj oboževani poklici na aplikacijah za zmenke blur-bracelets-caffeine-272887 Tvoja zasvojenost s kavo morda pa le ni tako slaba … shutterstock_767431966 Tako se piše Barbika! shutterstock_440004025 Zakaj tako pogosto padamo na teorije zarote? · · · · ·