Božično drevo in okraski Xmas3 & Xmas
Utrip mesta · dom

Bližajo se prvi decembrski dnevi in z njimi čarobno praznično vzdušje. Tega nam bodo doma pričarali okolju prijazno božično drevo Xmas3 in božični okraski Xmas, izdelani v sožitju z naravo in z odgovornostjo do okolja, tradicije in rokodelcev.

Tudi vi že komaj čakate, da doma postavite božično drevo in ga okrasite s čarobnimi prazničnimi okraski? Letos si lahko magično praznično vzdušje pričarate s slovenskim dizajnom – brezčasnim, inovativnim in okolju prijaznim božičnim drevescem Xmas3 in prazničnimi okraski Xmas, ki iščejo navdih v slovenski tradiciji in rokodelstvu.

Pod blagovnima znamkama Xmas3 in Xmas najdemo vrhunske izdelke, ki povezujejo slovensko tradicijo, slovenske umetnike in rokodelce ter z roko v roki soustvarjajo še eno uspešno zgodbo o slovenskem dizajnu. Božično drevo Xmas3 je delo slovenske oblikovalke Rade Kos in je izdelano v sožitju z naravo ter z odgovornostjo do okolja, tradicije in rokodelcev. Xmas3 odlikujejo preprosta, edinstvena, inovativna in moderna oblika, slovenski les iz nadzorovane sečnje, ročna izdelava in dejstvo, da je izdelek okolju prijazen.

Površina drevesca je obdelana tako, da je to prijetno na otip. Je brez kovinskih ali plastičnih delov, vsa drevesca so premazana ročno, z okolju in zdravju prijaznim premazom. Xmas3 je mednarodno avtorsko zaščiten. Zaradi premišljene zasnove ga lahko okrasimo po lastnem okusu in željah in se predamo trenutnemu navdihu ali prostoru, ki nas obkroža. Okrasimo ga lahko minimalistično ali z bogatim in prazničnim razkošjem, vsako leto drugače, saj drevesce lahko uporabljamo vsako leto.

Letos so se Xmas3 pridružili praznični okraski Xmas  pregrešno sladki medenjaki, ki so izdelani ročno, po tradicionalnem receptu naših babic, skupaj z družino Baškovč, zapeljiva in elegantna idrijska čipka, naravna glina in pihano steklo, ki ga izdeluje slovenska umetnica Barbara Germ. Prav vsak okrasek spoštuje slovensko tradicijo, izdelani so ročno, iz naravnih materialov in so zdravju prijazni.

PREBERITE ŠE: Metis: miza iz masivnega lesa za urejeno delovno okolje

Božično drevo in okraski Xmas3 & XmasOdpri galerijo
PicMonkey Collage Great Sleeping Bear: spalna vreča kot velikanski medved Philipsova električna zobna ščetka Sonicare DiamondClean Philips Sonicare DiamondClean: zobna ščetka, ki vlada vsem zobnim ščetkam Okay.si Okay.si: Prva etična trgovina z izključno trajnostnimi izdelki Darila za najstnike Najboljša božična darila za najstnike ·