Brezžične slušalke Philips SHB8850NC
V zraku · tehnologija

Brezžične slušalke so hitro postale nepogrešljiv pripomoček tako v poslovni kot zasebni komunikaciji. Privoščite svojim ušesom najboljše in si omislite brezžične slušalke Philips SHB8850NC ter se potopite v svet glasbe brez kablov, brez šumov in brez kompromisov. Že samo z dotikom lahko vzpostavite brezžično povezavo s pametno napravo in mimogrede telefonirate.

Brezžične slušalke Philips SHB8850NC predstavljajo popolno zvočno izkušnjo brez kablov in brez kakršnihkoli šumov. Za to je ‘kriva’ napredna tehnologija za aktivno odpravljanje šumov ActiveShieldTM. Ta zaznava zvoke iz okolice in jih pretvarja v tišino ter s tem ljubiteljem glasbe omogoča maksimalen užitek ob predvajanju izbranih melodij. Da lahko že z dotikom vzpostavite brezžično povezavo s pametno napravo ter s slušalkami mimogrede tudi telefonirate, pa je zaslužna tehnologija NFC. Za dolgotrajno udobje skrbijo mehke ergonomske blazinice, za lažje prenašanje pa zložljiva struktura.

PREBERITE ŠE: Zvočnika Philips BT110 in SB300: prenosna zabava – kjerkoli in kadarkoli

Za vrhunski zvok so pri Philipsu zadolžili natančno uglašene in zmogljive 32-mm pogonske enote iz neodima, akustični sistem z zaprtim hrbtnim delom in zatesnitev na ušesih. V nasprotju z večino konkurenčnih slušalk brezžične slušalke Philips SHB8850NC delujejo tudi brez baterije. Ta jim sicer zagotavlja do 16 ur neprekinjenega predvajanja glasbe z vklopljeno povezavo Bluetooth in aktivnim odpravljanjem šumov, 33 ur z aktivnim odpravljanjem šumov in 28 ur samo s povezavo Bluetooth. Če baterija opeša, slušalke zgolj priključimo na zvočni kabel in nadaljujemo s poslušanjem, medtem pa se te polnijo. Zaradi večtočkovnega načina jih lahko povežemo s kar dvema napravama Bluetooth hkrati. Podpirajo storitvi Siri in Asistent Google, s čimer njune storitve še preprosteje uporabljamo. Aktiviramo ju s pritiskom gumba na ušesni školjki.

Galerija – naglavne slušelke Philips SHB8850NC:

Brezžične slušalke Philips SHB8850NCOdpri galerijo

Prva solarna cesta na svetu. V Franciji zrasla prva solarna cesta na svetu Savvy EKG – osebni merilnik EKG Savvy EKG – Slovenci razvili osebni merilnik EKG, ki vam lahko reši življenje Drive Tribe Drive Tribe: družbeno omrežje za oktanske navdušence izpod prstov bivših topgearovcev Mark Zuckerberg in Jarvis Mark Zuckerberg je Tony Stark in to je njegov Jarvis · · · · ·