beoplay-cover
V zraku · tehnologija · gadgeti

Svet se manjša, bi lahko dejali. Vsaj v tehnologiji je tako. Vedno zmogljivejše napravice so hkrati tudi vedno manjše. No, vsaj v primeru zvočnika Beoplay P2 je tako. Še ne tako dolgo nazaj so mladi po ulicah hodili z ogromnim stereopredvajalnikom na ramenih, zdaj vsaj tako glasna glasba že nažiga kar iz žepov.

Beoplay P2 tehta samo 275 gramov in je zahvaljujoč svoji neprodušni aluminijasti ‘obleki’ odporen na prašne delce in vodne kaplje. Kar je morda najbolj navdušujoče pri tej napravici, pa je kakovost zvoka, saj za njegovo kakovostjo stoji Bang & Olufsen. Zvočnik, ki zmore neverjetnih 2 x 50 W, poskrbi, da  bodo predvsem nizke frekvence odlično definirane in ne ‘zmazane’, kot se to rado dogaja. V Beoplay P2 so vgradili tudi mikrofonček, tako da ga lahko uporabite tudi za klice.

Z zvočnikom se povežete prek Bluetootha, še prej pa mobilnik opremite z aplikacijo Beoplay, prek katere krmilite med funkcijami. Na poslušanje!

Galerija slik: Beoplay P2

Beoplay P2Odpri galerijo
cover-yo ‘Nosečniški’ test za moške – preverite, kako dobre plavalce imate OtterBox Venture Hladilna skrinja OtterBox Venture – ”must have” za izletnike Elevation Lab BatteryPro Elevation lab Batterypro – prenosni polnilnik za uro Apple in iPhone cover-snooze SNOOZ – najboljše uspavalo med gadgeti