BrightLoc: inovativna kolesarska luč, ki je tudi ključavnica
V zraku · tehnologija

Luč in ključavnica spadata med obvezno opremo vsakega kolesa – toda, zakaj bi kupovali vsako posebej, ko pa si lahko privoščite napravo BrightLoc, kolesarsko luč, ki je tudi ključavnica?

BrightLoc je vodotesna ključavnica za kolo v obliki črke U, ki se hkrati ponaša z naprednim 360-stopinjskim svetlobnim sistemom (svetlobni tok med 400 in 1000 lumnov ) – z njeno pomočjo boste ubili dve muhi na en mah, saj bo prispevala k varnosti in vidnosti vašega kolesa.

Ključavnica, izdelana iz ojačanega jekla, se bo izkazala tudi v težkih vremenskih razmerah. Kupci bodo skupaj z njo prejeli paket ključev, namenjen odklepanju/zaklepanju.
Na kolo jo lahko namestite na različnih mestih, kar pomeni, da je primerna za različne vrste koles.

Napravo BrightLoc, ki je podporo pred kratkim zbirala na Kickstarterju in tudi dosegla zastavljeni finančni cilj, bodo prvi kupci prejeli v letošnjem avgustu. Zanjo je potrebno odšteti 120 dolarjev (približno 106 evrov). Je to vaš naslednji nakup?


TOP 8: najboljše alternative brezžičnim slušalkam Apple AirPods TOP 8: najboljše alternative brezžičnim slušalkam Apple AirPods winston-privacy-device Winston: čudežna naprava, ki ti omogoča zasebno brskanje po spletu 2dd5af032552b5066113d85a3820fc04_original SmartHalo 2: naprava, ki združuje vse, kar kolesar rabi Aivan Korvaa: ultraorganske slušalke, narejene iz vzgojenega materiala Aivan Korvaa: ultraorganske slušalke, narejene iz vzgojenega materiala · ·