Domiselne rešitve
V zraku · buzz buzz

Ljudje smo polni idej. Nekatere od teh so dobre, druge malo manj. Nekatere so bizarne (da, Japonska, tebe gledamo), spet druge briljantne. Do zdaj smo se nagledali in nasmejali neuporabnim in čudaškim izumom in rešitvam, zato je tokrat čas za hvalospev človeški ustvarjalnosti. Predstavljamo vam briljantne rešitve, ki si zaslužijo medaljo.

Tisti, ki so prišli na idejo za briljantne rešitve, ki vam jih predstavimo v nadaljevanju, si za svoje delo definitivno zaslužijo medaljo. Knjižnica, ki poleg knjig izposoja tudi modelčke za peko peciva, avto, ki ne dovoljuje poslušanje glasbe, dokler si ne pripnemo varnostnega pasu, znak za mizo v restavraciji, ki natakarju diskretno, a učinkovito sporoča, da ga potrebujemo, in simulator zime v trgovini z zimskimi oblačili je le nekaj sila modrih rešitev, ki vam jih predstavimo v nadaljevanju.

PREBERITE ŠE: Domiselni izdelki za dom, prikupnejši od mačjih mladičkov

Nekatere so se rodile iz frustracije, druge so posledica trenutnega ustvarjalnega navdiha, prav vse pa vas bodo navdušile.

Knjižnica, ki izposoja tudi modelčke za peko peciva.Odpri galerijo
Super Bowl 2016 Super Bowl 2016: najboljši oglasi med Super Bowlom Panoramske inštalacije Planets: panoramska fotografija malce drugače Alphabet je najvrednejše podjetje na svetu Apple ni več najvrednejše podjetje na svetu! To je … Z orli nad nelegalne drone! Z orli nad drone, ki kršijo pravila