Audrey-Tautou_width1024
V zraku · buzz buzz

Če ste prepričani, da poznate vse trike na tem svetu, si boste hitro premislili, ko spoznate, da obstajajo briljantni nasveti, ki se zdijo nesmiselni, dokler jih ne poskute.

Uporabniki Reddita so združili moči in svoje sotrpine razveselili z nasveti, ki so še kako priročni v vsakdanjem življenju – ker tudi vam želimo olajšati vsak vsakdan, smo združili briljantne nasvete, ki se zdijo nesmiselni, dokler jih ne poskusite.

1. Očistite posodo že med kuhanjem, vsak dan pa 10 minut namenite sprehajanju po hiši in pospravljanju stvari. Vsekakor bolje kot ure čiščenja v enem dnevu. (Olive767)

2. Vsakič, ko vam nekdo ponudi pomoč, se mu za to zahvalite. S tem, ko boste razveselili sočloveka, se boste bolje počutili tudi sami. (klop422)

3. Če imate zamašen nos, naredite 10 sklec in začasno ga boste odmašili. (Pilot_Scott)

4. V primeru, da se počutite, da ne boste “preživeli” konca tedna, se najprej osredotočite na današnji dan. Če lahko preživite en dan, boste tudi naslednjega. (ProvidedCone)

5. Sledite enakemu urniku spanja tudi takrat, ko vam ni treba vstati zgodaj. Tako boste pridobili več časa, hkrati pa se vam med delovnim tednom ne bo težko vstati iz postelje. (sparrow_one)

6. Nanašanje hladne vode na sveže obrito kožo prepreči vraščanje dlak. (VHStape89)

7. Vedno, ko se vam v glavi porodi vprašanje, ne odlašajte in ga zastavite. V najslabšem primeru lahko nanj dobite negativen odgovor, po vsej verjetnosti pa se boste naučili nekaj novega. (astrocanyounaut)

8. Ob dnevih, ko vam nič ne gre po načrtih, se spomnite, da bo dan že čez nekaj ur končan. Jutrišnji dan morda ne bo boljši, a bo vsaj drugačen. (rakmode)

9. Globoko vdihnite in postavite ramena nazaj. Na ta način naj bi namreč dobili nenavaden občutek nadzora nad telesom in se spopadli z občutkom panike ali tesnobe. (coralclouds)

10. Razlikovati morate med tem, kaj potrebujete, kaj hočete in česa si ne morete privoščiti. Ta nasvet vam bo prišel prav pri upravljanju z denarjem. (Ekscalliber)

11. Skrb za prihodnost je odveč, saj vam otežuje opravljanje vsakodnevnih opravil, obenem pa slabo vpliva na vaše mentalno zdravje. (0nlyhalfjewish)

12. Preden se odpravite na pot za več kot 5 dni, očistite svojo hišo/stanovanje. Nič ni lepšega, kot da se po nekaj dnevih odsotnosti vrnete v čist dom. (Saturnwithasunroof)

13. S tem, ko začnete opravljati nalogo, ki ste si jo zadali, ste polovico dela že opravili. Dejanja imajo večjo težo kot besede, zato nehajte odlašati. (stabatha_christie)

14. Svojega pametnega telefona ne vzemite s seboj v posteljo. Tako boste pripomogli k boljšemu spancu. (Mr_Impossibro)

15. Najprej opravite nekoliko manj prijetne obveznosti, šele nato pa se osredotočite na tisto, kar vas osrečuje. Veselje bo na koncu še večje, kot bi bilo sicer. (millre01)

16. Če ste na robu obupa, se prepričajte, da poglavja v svojem življenju ne želite končati na klavrn način. Poskušajte narediti vse, kar je v vaši moči, da vam ne spodleti že danes. (PeytonBrees)

17. Telesna vadba naj bi pomagala pri zdravljenju depresije in tesnobnosti. Priporočamo vam, da življenjske težave za nekaj časa pustite pri miru in opravite trening v naravi ali telovadnici. (AlarmingBird)

18. Ko si dopisujete z drugimi ljudmi, jim ne namenjajte besed, ki jih sicer ne bi izrekli. Poslanega sporočila namreč ni mogoče izbrisati. (Ephemeral_Halcyon)

19. Tudi v primeru, da ste čustveno stabilni, se ne bojte obiskati terapevta. Določene težave, s katerimi se ubadate, boste z njegovo pomočjo rešili bistveno prej. (YepThatLooksInfected)

20. Pijte vodo. (Clown_Will_Eat_Me)

Takšno osebo srečaš le enkrat: 6 lastnosti, ki te naredijo boljšega ČLOVEKA Takšno osebo srečaš le enkrat: 6 lastnosti DOBRIH ljudi Oh, ta zablojen kratkovidni svet: ostre besede Nikole Tesle, ki spreminjajo svet Oh, ta zablojen kratkovidni svet: ostre besede Nikole Tesle, ki spreminjajo svet randy-rooibaatjie-yDJCs77BAu0-unsplash Astrologi so prepričani: ta tri astrološka znamenja bodo v 2020 zanosila Grozljivo resničen test osebnosti: tako te vidijo druge osebe! Grozljivo resničen test osebnosti: tako te vidijo druge osebe! ·