Kopalniške brisače Onsen
Utrip mesta · dom

Tudi vas moti, da so kopalniške brisače vlažne še dolgo po tem, ko se z njimi obrišete po prhanju? Morda se zdi, da boste med tono različnih brisač naleteli na takšne, ki se hitro sušijo, toda vse so pravzaprav različica ene in iste brisače. Se vaše brisače sušijo celo večnost? Če delite to frustracijo, so brisače Onsen kot nalašč za vas.

Zakaj se ljudje v resnici nočemo nehati tuširati? Ne, ker bi bilo tako prijetno pod toplo vodo (no, tudi zaradi tega), pač pa, ker se moramo nato obrisati z brisačo. S to se bodisi ne moremo dobro obrisati, tiste, ki nase vežejo več vode, pa ostanejo vlažne celo večnost. Začnejo smrdeti, kar pomeni, da so postale gojišče bakterij. Seveda lahko kopalniške brisače perete vsak dan, a kdo ima čas za to?!

PREBERITE ŠE: Buddy – ta igričarski stol za ljubitelje računalniških iger je prava uspešnica

Spoznajte Onsen, večplastno brisačo, ki je izredno vpojna, mehka, s posebno teksturo in se sama od sebe suši hitreje kot katerakoli druga. Kar je pomembno, kajti suha brisača je čista brisača.

Galerij – kopalniške brisače Onsen:

Kopalniške brisače OnsenOdpri galerijo

Fotonahrbtnik Lowepro Flipside Trek Lowepro Flipside Trek: fotonahrbtnik za fotografe z avanturistično žilico Stol iz Kalašnikov Ekstravagantni stol iz zlatih kalašnikov Gaming stol Buddy Buddy – ta igričarski stol za ljubitelje računalniških iger je prava uspešnica captivating-living-room-seating-furniture-plus-square-coffee-table-also-unique-indoor-fire-pit-and-tree-artwork Zeleno, ki te ljubim zeleno – top pohištvo v barvi leta 2017: “greenery” ·