PicMonkey Collage
Utrip mesta · destinacija

Potovanje je dobro za naše misli, dušo in srce. Pa tudi za naše razmerje z boljšo polovico. Najboljši spomini namreč nastanejo takrat, ko zapustimo svojo cono udobja in skupaj poskusimo nekaj popolnoma novega. Tukaj je seznam krajev in dogodivščin, ki jih morata dodati na svoj #bucketlist seznam zmenkov okoli sveta.

Nekaj posebej razburljivega je v zmenkih, ki so bolj avanturistični od povprečnega zmenka. Sestavili smo ultimativni seznam za tako imenovane #bucketlist zmenke; te moramo dodati na seznam pustolovščin, ki bi jih morali vsaj enkrat v življenju tudi doživeti. Vse od skoka s padalom do poljuba na vrhu Eifflovega stolpa v Parizu; tukaj se bo našlo nekaj za čisto vsak par.

PREBERITE ŠE: Kam moramo vsaj enkrat v življenju potovati? #bucketlist

V fotogaleriji si oglejte #bucketlist zmenkov, ki jih moramo vsaj enkrat v življenju tudi uresničiti.

Preživimo noč v kočici nad morjem. Odpri galerijo
Dvorec Château Louis XIV Najdražje stanovanje na svetu: dvorec Château Louis XIV Generator hostel v Berlinu Generator Hostel zlahka zamenjate za umetniško galerijo Smučišče v Garmischu. Smučišča v Alpah kažejo zeleno podobo! Kdo je ukradel zimo? Apple Museum v Pragi The Apple Museum: v Pragi na ogled največja zasebna zbirka Applovih izdelkov na svetu