Bude Tunnel: bizarna atrakcija, ki je na TripAdvisoru v trenutku postala hit
Utrip mesta · destinacija

Turisti si ob obisku Velike Britanije po navadi želijo ogledati znamenitosti, kot so Stonehenge, Big Ben in London Eye. V zadnjem času pa veliko več pozornosti žanje posebna atrakcija, za katero po vsej verjetnosti še niste slišali.

Govora je o plastičnem tunelu, ki so ga ustvarjalci poimenovali “Bude Tunnel”. Struktura se nahaja v mestu Bude v jugozahodnem delu otoka. Na spletni strani TripAdvisor je prejela visoko oceno in se uvrstila med najbolj zaželene britanske turistične destinacije.

Tunel v dolžino meri približno 70 metrov. Sestavljen je iz 36 kovinskih lokov. Edini predor, ki ga lahko najdemo v majhnem mestecu, povezuje nakupovalni center Sainsbury in ulico Crooklets Road.

Svoje mnenje o tunelu je že podalo več kot 100 ljudi. Medtem ko ga je uporabnik Joshua K označil za ‘eno od sedmih čudes sveta’ in ‘moderni Tadž Mahal’, pa ga uporabnica Anne vidi kot ‘odlično mesto za ločitev’. Čeprav se nekateri ljudje iz njega norčujejo, pa so mnogi nad njim dejansko navdušeni.


shutterstock_748532743 10 evropskih destinacij, ki so še posebej čudovite prav jeseni Quadrum ski & yoga resort, Gruzija Kontejnerji, spremenjeni v hude nastanitve, ki nudijo obiskovalcem posebno doživetje Tropea, Italija 14 bolno romantičnih destinacij za medene tedne Skrivnostni in srhljivi: 10 krajev, ki jih ljudje z razlogom NISO OBISKALI že leta Skrivnostni in srhljivi: 10 krajev, ki jih ljudje z razlogom NISO OBISKALI že leta · · ·