Sensorwake Trio
V zraku · tehnologija · gadgeti

Težko je najti ljudi, ki ne sovražijo zvoka budilke. Če tudi vi niste naklonjeni jutranjemu prebujanju, vam ponujamo rešitev. Prav posebna inovacija vas bo z aktiviranjem treh različnih čutil pripravila na naporen dan.

Sensorwake Trio je prva budilka na svetu, ki uporabnika prebudi s sproščanjem vonja, svetlobe in zvoka. Inovativna ura ponuja kar 9 različnih dišav, ki so v posebnih kapsulah. Ena kapsula sicer zadošča za 30 bujenj. Ko se izprazni, jo preprosto zamenjate in še naprej se lahko zbujate ob svoji najljubši dišavi.

Proces bujenja se začne prav z vonjanjem. Po minuti začne budilka oddajati sproščujočo svetlobo, medtem ko boste po dveh minutah zaznali tudi zvočne signale.

Naprava je varna, okolju in uporabniku prijazna in preprosta za uporabo. Na vas je le, da njen vtikač vstavite v vtičnico, vanjo namestite poljubno dišavo in nastavite čas alarma.

Projekt, ki je svoj denarni cilj presegel v 3 urah, lahko še vedno podprete na Kickstarterju. Tako si boste zagotovili svojo budilko, ki vam bo olajšala jutranje prebujanje. Sensorwake Trio je na voljo v različnih paketih. Cena najcenejšega, v sklopu katerega prejmete uro in dve dišavni kapsuli, je 59 ameriških dolarjev oziroma 50 evrov. Prvi kupci bodo izdelek, ki ga je mogoče dostaviti povsod po svetu, dobili v letošnjem novembru.

Galerija – Budilka Sensorwake Trio

Sensorwake TrioOdpri galerijo
Trove Coin Denarnica Trove Coin poskrbi, da so vaše kriptovalute na varnem D-Mask-Smart-Diving-Mask-Concept-00 D-Mask: Pametna maska je prihodnost potapljanja 1_e4lDxUVfT6PYuQG8xLcJRQ Najboljše brezžične slušalke za vadbo Leica-Sofort_Group Sofort: nova Leicina polaroidna kamera · · ·