Potovalni skuter Bufalino Camping
Utrip mesta · mobilno

S pomladjo na plan prikukajo tudi motoristi. Na ulicah in cestah začnejo brneti motocikli, takšni in drugačni. Ko rečemo potovalni motor, je skuter zadnja vrsta motorja, na katero pomislimo, a s skuterjem Bufalino Camping Scooter se bo to spremenilo. Gre za potovalni skuter, rojen za ljubitelje kampiranja, saj ima vse, kar imajo avtodomi. No, skorajda vse in resda v nekoliko manjši obliki, a dovolj, da omogoča udobno nastanitev, kjerkoli se ustavite.

Bufalino Camping Scooter je potovalni skuter in je redizajn italijanske klasike Piaggio Ape, tricikla iz časov po 2. svetovni vojni, ki je slovel po majhni porabi in majhnih stroških vzdrževanja. Njegov naslednik je občutna nadgradnja, a osnovni lastnosti (varčnost in trpežnost) ostajata vodilni motiv. Namenjen je popotnikom, ki jim zagotavlja udobje doma, kjerkoli že so. Da, še vedno govorimo samo o skuterju, resda o konceptu, a nemška ekipa Cornelius Comanns se ne misli ustaviti tu.

PREBERITE ŠE: Nadzvočno potniško letalo Boom bo 3x hitrejše od konkurence

Potovalni skuter Bufalino Camping Scooter se ponaša z vodnim rezervoarjem, zložljivo posteljo, mini kuhinjo, prostorom za shranjevanje, mini hladilnikom, mizo za prenosni računalnik, udobnim sedežem za vožnjo, umivalnikom, streho pa ste gotovo tudi že opazili.

Potovalni skuter Bufalino CampingOdpri galerijo
Dirkalnik brez dirkača Roborace: bomo v prihodnje spremljali formulo brez voznikov? Tesla model 3 Tesla model 3: avto, za katerega je večja vrsta kot za novi iPhone Spyker C8 Preliator Spyker C8 Preliator: nizozemski stroj za podiranje rekordov Nadzvočno potniško letalo Boom Nadzvočno potniško letalo Boom bo 3x hitrejše od konkurence ·