Bugatti Chiron Sky View Roof
Utrip mesta · mobilno

Bugatti Chiron je že sam po sebi ena izmed največjih mojstrovin v svetu avtomobilizma. Njegova ‘odprta’ različica po vsej verjetnosti ne bo nikoli obstajala, so si pa zaradi tega pri Bugattiju omislili najboljši približek te odprte strehe. Predstavili so Sky View Roof, ki nadomesti kovinsko streho s steklenima paneloma.

Bugatti Chiron Sky View Roof je pravzaprav Bugatti Chiron, ki ima nad obema sedežema nameščeni okni. Strešno okno ne samo, da omogoča neoviran pogled na nebo nad nami, temveč tudi prispeva k višini prostora nad glavo, ki se je povečala za 2,7 centimetra. To bo prišlo prav predvsem višjim kupcem Chirona, ostalim pa bo dalo še malce večji občutek svobode.

Posamezno strešno okno meri 65 centimetrov v dolžino in 44 centimetrov v širino. Za izdelavo so pri Bugattiju uporabili steklo s štirimi plastmi. Takšno steklo pripomore k večji tišini v potniški kabini, zatemnjena plast stekla pa odbija infrardeče žarke, kar preprečuje segrevanje kabine. Sky View Roof je že na voljo za vse bodoče lastnike Bugatti Chirona.

Mercedes-Benz A Sedan Mercedes-Benz A Sedan: privlačni A je dobil še bolj privlačno ‘ritko’ Porsche Macan Porsche Macan: prenova najbolje prodajanega Porscheja Audi Q3 Audi Q3: druga generacija je občutno spremenjena Microlino: malček, ki obuja preteklost. Microlino: malček, ki obuja preteklost · · ·