Magične namizne svetilke BULBING lamps
Utrip mesta · dom

Nir Chehanowski iz Tel Avivskega oblikovalskega studia Studio Cheha je oblikoval BULBING lamps – novo kolekcijo namiznih svetilk iz jedkanega akrilnega stekla, ki ustvarjajo 3D optično prevaro.

Spoznajte ZIGGI, DESKI in CLASSI – tri najnovejše člane družine BULBING lamps, s katerimi so se pri Studio Chena že tretjič predstavili na Kickstarterju. Edinstvene namizne svetilke so nekaj posebnega, saj so v bistvu optična prevara, ki zavaja naše dojemanje prostora in oblike. Pri oblikovanju zanimivih svetilk je dizajner Nir Chehanowski navdih poiskal med klasičnimi in vintage namiznimi svetilkami, ki jim je podaril sodoben pridih. Odločil se je za industrijski pristop, pri katerem je kot osrednjo točko oblikovanja obdržal svojo prepoznavno optično iluzijo in 3D čarovnijo. Vsaka svetilka je narejena iz akrilnega stekla, jedkanega z mnogoterimi kompleksnimi linijami. S tem ko LED luč potuje skozi linije, osvetli dizajn in ustvari močno 3D optično iluzijo. Življenjska doba zanimivih BULBING lamps svetilk, ki jih lahko prednaročimo na Kickstarterju, je 50 tisoč ur.

Magične namizne svetilke BULBING lamps Odpri galerijo
photoshop-fridge-magnets-adcf.0000001429037826 Photoshop Fridge Magnets – magneti z našimi najljubšimi Photoshop orodji dqdw To so najbolj kreativne knjižne police, kar ste jih kdajkoli videli Foodee Foodee – najbolj učinkovit način, kako lahko zmanjšate ostanke hrane PicMonkey Collage Kreativna, inovativna kuhinjska korita, ki bodo zagotovo polepšala naš dom · ·