Otroška postelja Bun Van
Utrip mesta · dom

V letih gibanja flower-power in Woodstocka je legendarni Bulli (Volkswagen Type 2) postal priljubljen pri hipijih in še danes velja za simbol miru in svobodnega življenja. Tako kot na nek način spanje. A če so nekoč naše babice, dedki, mame in očetje v Bulliju prevozili pol sveta in v njem čestokrat prespali, lahko to počno tudi današnji otroci. A to ne v kakšnem restavriranem Bulliju, pač pa v postelji Bulli podjetja Circu, Bun Van, ki je replika tega zdaj že 66 let starega avtomobila. Namesto na Woodstock pa jih bo ta Bulli popeljal v deželo Nije.

Podjetje Circu je predstavilo omejeno serijo postelj Bun Van, ki so nastale po navdihu legendarnega Bullija, Volkswagnovega vozila, ki je zaznamoval mnoge generacije in lahko zdaj zaznamuje tudi naslednje. A današnji otroci si ga ne bodo zapomnili kot prevoznega sredstva, ampak kot domiselno posteljo, ki je popolna replika slovitega modela Volkswagen Type 2, kjer so se nekoč odvijale tudi nekoliko drugačne posteljne aktivnosti, kot naj bi se v Bun Vanu.

PREBERITE ŠE: Legendarni Bulli – Volkswagen Type 2 – kot svetilka

Gre namreč za otroško posteljo (400 x 180 x 220 cm), čeprav verjamemo, da bi si jo z veseljem omislili tudi starejši. Ne le, ker vzbuja nostalgijo, pač pa, ker je precej več kot le lupina z žimnico. Notranjost, ki je obložena s palisandrovim furnirjem (konstrukcija je sicer iz steklenih vlaken), se namreč ponaša s televizijo, mizico, mini barom in zofo. Kot da otroka že zdaj ni bilo težko spraviti s postelje!

Bun Van – postelja po navdihu legendarnega Bullija:

Postelja Bun Van je kopija Volkswagnovega modela Type 2.Odpri galerijo
PicMonkey Collage Žar Grillo – nenavaden zložljivi žar Kopalnice na prostem Kopalnice na prostem, ki jih lahko uporabljamo poleti Kako odstraniti ličila s tkanine? Kako z oblačil odstraniti trdovratne madeže ličil Novi dom Kendall Jenner Kendall Jenner 1,39 milijona dolarjev vredno stanovanje zamenjala za 6,5 milijona vredno hišo · ·