Prenosljivi naravni žar
Utrip mesta · svet po moško

To, da greste v trgovino po kubik drv ni novica, a to, da greste lahko po prenosljivi 100% naravni žar, pač. Burnie je namreč prav to. Polpečeno testo med žari, ki od vas zahteva le, da ga ”utaborite” na tleh, pristavite vžigalico in “voilà”, toplota in romantika sta tu. Narejen je iz jelševega lesa in prihaja v dveh velikostih oz. časih gorenja.

Burnie je prenosljiv 100% naravni žar, ki iz enačbe odstrani potrebo po iskanju primernega mesta za kurjenje. Narejen je iz jelše, znotraj pa se skriva pas oglja. Je povsem naraven in varen za okolico, saj gori od znotraj navzven, kar hkrati pomeni, da vam za njim ni treba pospravljati, saj od njega ostane zgolj pepel. Greje enakomerno, zaneti pa ga že ena sama vžigalica.

PREBERITE ŠE: 8 filmov, kjer si človek in narava stojita nasproti

Na voljo je v dveh velikosti. 2.5-kilogramski (za cca. 13 evrov), ki gori 2 uri in pol, ter poldrugi kilogram težki (cca. 11 evrov), ki gori poldrugo uro. Trenutno Burnie lahko naročite zgolj v Severni Ameriki, a bo v prihodnosti na voljo tudi drugod.

Prenosljivi naravni žarOdpri galerijo

Olje za bado Beardman.si: Izdelki za nego brade in brkov za urbane moške #oljezabrado @www.rollingstones.com & Ken Regan 10 pesmi za 10 trenutkov v življenju moškega Birbox ponuja tudi temnejša piva Birbox – naročite se na pivo PicMonkey Collageobleke Shinesty: kolekcija “božičnih” moških oblek