Bürstner Harmony 3 Concept Camper
Utrip mesta · mobilno

Ste se kdaj ujeli v navzkrižnem ognju med gorečim zagovornikom preživljanja dopusta v počitniški prikolici in tistim, ki zagovarja preživljanje dopusta na bolj ležeren način, v hotelu? Zdaj boste lahko nastopili zelo diplomatsko in zadovoljili obe ‘stranki v sporu’, ko jima boste povedali za počitniško prikolico Bürstner Harmony 3 Concept Camper.

Podjetje Bürstner se je specializiralo za izdelavo počitniških prikolic in avtodomov. Gre za izdelke višjega cenovnega razreda, ki temu primerno ponujajo več luksuza. Konceptna počitniška prikolica Bürstner Harmony 3 Concept Camper je tako prava hotelska soba na kolesih. V njeni notranjosti ne gre spregledati visečih, okusno oblikovanih lestencev, tako imenovano ‘dežno’ tuš kabino ali kavnega avtomata. Poleg omenjenega ponuja notranjost še dovolj prostora za manjšo mizo in predstavlja prijetno zatočišče.

Kljub vsemu luksuzu ostajajo zunanje mere prikolice v povsem normalnih razmerjih, saj je življenjski prostor v notranjosti pametno razporejen. Postelja se namreč spusti izpod stropa in s tem ponuja spanje med visenjem ‘v zraku’. Žal gre le za konceptno počitniško prikolico, ki pa vseeno prikazuje, da je lahko tudi počitniška prikolica tako luksuzna, kot so luksuzne sobe v prestižnih hotelih.

Galerija slik – Bürstner Harmony 3 Concept Camper

Bürstner Harmony 3 Concept CamperOdpri galerijo

Rolls-Royce Phantom Privacy Suite Rolls-Royce Privacy Suite: vrhunec zasebnosti Ford GT Heritage Edition Novi Ford GT Heritage Edition: Fordov superšportnik z retro preobleko Jaguar Land Rover Virtual Eyes Jaguar in Land Rover: avtonomne ‘kabinice’ z ljubkim pogledom Avalon Airships EOS Avalon Airships EOS: cepelin za celo vrsto opravil · ·