5b64758f78f5c561e6268ca4_prod_OG
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ultrazvok je v rabi že od 50. let prejšnjega stoletja, a se zaradi svoje visoke cene ni utrdil v človeških domovih. To se utegne kaj kmalu spremeniti …

Butterfly IQ se lahko pohvali z nazivom prvega ultrazvoka za osebno rabo, ki je sposoben zajeti posnetek celotnega telesa. Naprava deluje v navezi z aplikacijo za pametne telefone.

IQ je približno enake velikosti kot električni brivnik. Izdelan je iz odpornega anodiziranega aluminija z visoko odpornostjo. Posnetke, ki so po kakovosti primerljivi s tistimi, ki jih boste prejeli v bolnišnici, preprosto prenesete na vaš iPhone. Po tem, ko se bodo shranili v Butterflyjev oblak za shranjevanje, jih lahko delite z vašim osebnim zdravnikom.

Vgrajena baterija aparatu, ki ponuja funkcijo brezžičnega polnjenja, omogoča 2 uri neprestanega delovanja.

Potrošnikom je na voljo po ugodni ceni, ki predstavlja le delček denarja, ki ga je potrebno odšteti za tradicionalni ultrazvok. Ta bi naj znašala približno 2000 €. Svoj osebni ultrazvok si lahko zagotovite že danes. To je mogoče storiti tukaj.

CES 2019: LG je razkril 49-palčni ultra širok monitor. CES 2019: LG je razkril 49-palčni ultraširok monitor f7e838ff3fccb52ef717e7f689220014_original TinyMOS NANO1: miniaturna kamera, s katero lahko opazujete vesolje LG HomeBrew: naprava za varjenje piva, ki bo pripravila pet vrst piva. LG HomeBrew: ultimativna naprava za varjenje domačega piva Hover 2: dron, ki zelo natančno samodejno leti Hover 2: dron, ki zelo natančno samodejno leti · ·