Svetilke za dom Bxxlght
Utrip mesta · dom

Škatlaste svetilke za dom Bxxlght so prava inspiracija, saj poleg tega, da z domiselnim dizajnom v dom prinesejo toplino in skandinavski pridih, ob prižigu pokažejo optimistične napise, ki pričarajo nasmeh na obraz.

Pri opremi interierja imamo najraje originalne izdelke, ki pogosto na simpatičen način združujejo sodobno in tradicionalno. Da se da oba svetova odlično povezati, dokazujejo tudi inspiracijske svetilke za dom Bxxlght, ki v dom z nežno osvetljavo prinesejo nadvse prijetno atmosfero. Svetilke so izjemno praktične, saj ne potrebujejo podlage v obliki mizice in jih lahko postavimo v katerikoli del stanovanja. Bxxlght svetleči oglasi za dom nastajajo v istoimenskem podjetju, ki ga je leta 2013 ustanovila Daniele Ypmark v Stockholmu na Švedskem, inspiracijo za oblikovanje unikatnih prduktov pa je črpala iz New Yorka. V kolikor si zaželimo svoje svetilke Bxxlght, lahko pri njenem ustvarjanju tudi sodelujemo, saj lahko izbiramo med različnimi velikostmi, lahko pa se domislimo tudi popolnoma svojega unikatnega napisa.

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Svetilke za dom BxxlghtOdpri galerijo
Stol iz bambusa Bow Tie Chair Bow Tie Chair – stol metuljčkaste oblike iz bambusa Think & Shift otroški naslonjač Think & Shift otroški naslonjač nudi varno zavetje Prenosna krušna peč Roccbox Roccbox – prenosljiva krušna peč, ki speče pico v 90 sekundah Namizna svetilka je naše drugo sonce. Fade Task Light – namizna svetilka z naravno svetlobo je naše drugo sonce · · · ·