C-Safe
V zraku · tehnologija · gadgeti

Se vam pogosto dogaja, da vam pametni telefon med sedenjem v avtomobilu, na avtobusu in vlaku pade iz žepa? Potem imamo za vas odlično rešitev – C-Safe, dvodelni žepni pripomoček, ki prepreči, da bi vam telefon padel iz žepa ali da bi vam ga kdo v gneči spretno izmaknil.

C-Safe je žepni magnetni pripomoček, ki prepreči, da bi vam pametni telefon kdaj padel iz žepa ali da bi vam ga kdo neopazno izmaknil. In prav kraja je bila vzrok, da je C-Safe tudi nastal.

PREBERITE ŠE: Wibe: slovenski nahrbtnik, ki je tudi športni pripomoček za oblikovanje telesa

Deluje povsem preprosto. Pripomoček vstavite v žep, telefon pa se z minidodatkom na hrbtišču telefona nanj pričvrsti avtomatično. Če telefon potegnete ven, ostane zataknjen za žep, ‘odklenete’ pa ga tako, da telefon predhodno rahlo pritisnete navzdol. Napravico lahko uporabite tudi v torbici. Več o njej pa izveste v priloženem posnetku.

Galerija – C-Safe:

C-SafeOdpri galerijo
Nova kamera Samsung Gear 360 Nova Samsung Gear 360: 360-stopinjski zajem v ločljivosti 4K in kompatibilnost z iPhonom Samsung DeX Samsung DeX – moj pametni telefon je lahko računalnik Grelnik za tipkovnico Heatbuff Grelnik za tipkovnico – nič več mrzlih prstov micahel kors Novi pametni uri Michael Kors s številčnico iz Instagrama · · ·