cabin-private-sleeping-cabin-bus-designboom-1800
Utrip mesta · mobilno

Ste tudi vi občasno, čeprav obožujete potovanja, naravnost naveličani čakanja na letališčih ob nečloveško zgodnjih jutranjih urah ali pa neudobne in dolgotrajne vožnje z avtobusom? Medtem ko čakamo na Muskovo prihodnost potovanj, lahko preizkusite novo način potovanja. Cabin, hotel na kolesih, je najudobnejši način potovanja za vse, ki si za zdaj še ne morejo privoščiti zasebnega letala.

Cabin, hotel na kolesih, je zagon mladega dua, ki ga sestavljata Tim Currier in Geatano Crupi, ki želita s svojim projektom ljudem omogočiti udobnejše potovanje, kjer je izguba v času in energiji minimalna. Cabin je hotel, ki zagotavlja dvoje v enem: čas, ko počivate, delate na svojem prenosnem računalniku ali spite, bo izkoriščen, da pridete iz točke A v točko B. Hotel lahko sprejme do 24 gostov. Vsakemu pripada majhna kabinica z vzglavniki, rjuhami in čepki za ušesa. Na voljo pa so tudi pijače in brezplačen internet. Premični hotel Cabin za zdaj deluje med Los Angelesom in San Franciscom. Za enosmerno karto je treba odšteti približno 120 evrov. Slednje pravzaprav ni veliko, če pomislimo, da toliko stane ena hotelska soba. Upamo, da bo Cabin začel kmalu delovati tudi v Evropi.

PREBERITE ŠE: Airbus Racer: najhitrejši helikopter na svetu

Potovanje s hotelom Cabin je udobno in nenaporno.Odpri galerijo
fiat-126p-tom-hanks-carlex (1) Poljski Fiat, ki se ga ne bi branil niti Tom Hanks Jaguar E-Pace Jaguar E-Pace: avtomobil, ki bo vzbudil prav vse čute Zarooq Sandracer, mašina za brezpotja Zarooq Sandracer: mašina za brezpotja ZUS: pametni nadzornik pnevmatik ZUS: pametni nadzornik pnevmatik · · ·