stella_mccartney_canon_limited_edition_2 2
V zraku · tehnologija

Stella McCartney v sodelovanju s Canonom na londonskemu tednu mode predstavila čudovit par za vse modno ozaveščene dame. Torbica Linda in mini bel fotoaparat Canon EOS 100D White sta namreč prava poslastica za oči.

Stella McCartney je bila Canonovega povabila k sodelovanju izredno vesela, še bolj zato, ker jo vse v zvezi s fotografijo spominja na otroštvo, ki ga je preživela s svojo mamo Lindo, po kateri je poimenovala tudi čudovito torbico, ki je del Canonovega fotografskega kompleta. Linda McCarthey je bila prva ženska fotografinja, katere fotografija je krasila naslovnico revije Rolling Stone, njena dela pa si lahko ogledamo v londonskem muzeju kraljice Victorie in kralja Alberta. Mini fotoaparat s pripadajočo torbico lahko za vrtoglavih 1200 funtov kupimo v prestižnih londonskih prodajalnah kot sta Harrods in Selfridges.

PREBERITE ŠE: 10 čudnih Kickstart-er projektov, ki so začuda uspeli


tul-suitcase Tul – potovalni kovček z vgrajeno tehtnico MaKey MaKey MaKey MaKey: vsestranski pripomoček za 21. stoletje kindle-voyage Kindle Voyage – bralnik e-knjig, ki vrača izginjajoči občutek lista papirja moto-hint Motorola Moto Hint – pametne bluetooth slušalke, ki ne dajo od sebe le zvoka · · ·