MIOPS_Capsule360_price_LearnMotionFeature-copy (1)
V zraku · tehnologija · gadgeti

V fotoaparatih se skriva ogromen potencial, ki pa ga večina ljudi ne zna izkoristiti. Čeprav naprave ponujajo številne funkcije, pa mnoge od njih ostanejo neuporabljene. Z izdelkom, kakršnega na trgu še niste srečali, bo vse skupaj enostavnejše.

Capsule 360 je podstavek za vašo kamero, s katerim boste izkoristili vse funkcije, ki vam jih vaša snemalna naprava ponuja.

Izdelek so zasnovali pri podjetju Miops, ki je sicer poznano po daljinskih upravljalnikih za kamere. Inovacija je kot nalašč za pospešeno reprodukcijo filma, z njeno pomočjo pa lahko ustvarite tudi odlične 360-stopinjske fotografije.

Capsule360 je sicer združljiv s kamerami, ki tehtajo do 7 kg. Prav tako ga je mogoče uporabiti v kombinaciji z akcijskimi kamerami in pametnimi telefoni. Med seboj lahko povežete do tri enote, kar omogoča izvajanje bolj kompleksnega gibanja.

V sodelovanju z aplikacijo za pametne telefone je Capsule360 sposoben izslediti objekte na posnetkih. Astronomi bodo navdušeni nad načinom za prepoznavanje zvezd.

Napravo lahko prek spletne strani Kickstarter prednaročite že danes. Prvi kupci bodo svoj visokotehnološki podstavek dobili za 199 dolarjev oziroma 170 evrov.

Galerija – Podstavek za kamero Capsule360

Capsule360Odpri galerijo
Bagtag Bagtag: naprava, ki omogoča spletno prijavo prtljage Naprava izgleda futuristično. Naglavni set Varjo združuje resnični in navidezni svet Geneinno-Titan-_-featured Titan: podvodni dron, ki se potopi do 150 metrov globine UA Sport Wireless Train Headphones - Project Rock Edition Under Armourjeve nove slušalke so plod sodelovanja z ‘The Rockom’ · · · ·