Car Spotting
Utrip mesta · mobilno

Ali sanjate o tem, da bi vozili avtomobil iz kock Lego? Morda bomo kmalu dočakali tudi takšno vrsto vozila. Verjetno pa nihče ne ve, kdaj bo do tega zares prišlo.

Poljski fotograf Tomek Makolski, ki prihaja iz Varšave, se osredotoča predvsem na življenjski slog, modo in avtomobile. Umetnikova nova serija fotografij, ki se imenuje ‘Car Spotting’, zajema šest fotografij oranžnega avtomobila Porsche GT3, ki je v celoti izdelan iz priljubljenih kock Lego. Fotografije so bile posnete na ulicah poljske prestolnice.

Makolski se s svojim delom želi poigrati s človeško percepcijo. Na prvi pogled je namreč avto iz kock, ki ga prikazuje fotografija, videti, kot da je izdelan v naravni velikosti. Temu v resnici ni tako – model Porscheja GT3 je namreč zelo majhen, Tomek pa ga je le vstavil v fotografije.

Če vas je delo poljskega fotografa navdušilo, si lahko na njegovi spletni strani ali profilu na družbenem omrežju Instagram ogledate še druge mojstrovine.

Galerija – Car Spotting Porsche GT3

Car SpottingOdpri galerijo
Pripravite se na noro vožnjo! Prvi taksi na svetu, ki ga plačaš s petjem, vozi na Finskem ezgif.com-webp-to-jpg Seakart 335: dvoživka za zabavo na morskih valovih Aston Martin DBS Superleggera Aston Martin DBS Superleggera: Aston Martin, ki mu ni para BMW i Vision Dynamics 22 osupljivih avtomobilskih novosti za leto 2020 · · · ·