Zaščita za prtljažni prostor Car Transportation Bag
Utrip mesta · dom · Utrip mesta · mobilno

Pogosto v avtu prevažate umazane stvari? Potem si omislite učinkovito zaščito za svoj prtljažni prostor. Car Transportation Bag omogoča, da popolnoma zaščitite prtljažnik in vam pozneje ni treba odstranjevati umazanije. Le odstranite plastično zaščito in avto je kot nov.

Kako Jamesu Bondu uspe, da je tudi po tem, ko izvaja drzne vragolije, videti kot iz škatlice in je njegova obleka nedotaknjena, ve samo on. Mi pa vemo, kako lahko zaščitite prtljažni prostor in v njem brez skrbi prevažate božično drevo, umazane lopate, drva, staro pohištvo ali kaj drugega, brez skrbi, da bi avto kakorkoli umazali. Car Transportation Bag je učinkovita plastična zaščita, v katero oblečete svoj prtljažnik.

PREBERITE ŠE: Mercedes predstavil digitalne žaromete, ki lahko projicirajo prehod za pešce

Trpežna polivinilna zaščita je idealna rešitev za vse, ki v prtljažnem prostoru pogosto prevažate umazan tovor in negodujete nad dejstvom, da je potem avto kot svinjak. Zdaj lahko pozabite na te težave. Car Transportation Bag se povsem prilega površini, notranjost avtomobila pa lahko oblečete od glave do pet, kar v praksi pomeni, da zaščitite tako pod, stene kot strop. Prtljažni prostor tako postane nekakšna gromozanska vreča, povsem ločena od ostale potovalne kabine. Vaša je za 52 evrov.

Galerija – zaščita za prtljažni prostor Car Transportation Bag:

Zaščita za prtljažni prostor Car Transportation BagOdpri galerijo

Kavni avtomat Aviatore Veloce Turbojet 100 Aviatore Veloce Turbojet 100 – ekstravagantni avtomat za kavo Okvir za digitalne slike EO2 EO2 – okvir za digitalne slike Servieta v obliki božičnega drevesa DIY: naredite božično drevo iz prtička Dekor v barvah dragih kamnov 7 top trendov za dom v letu 2017 · ·