Chanel / Karl Lagerfeld  / Cara Delevingne & Pharrell Williams
Utrip mesta · moda

Supermodel Cara Delevingne, raper Pharrell Williams in 6-letni Hudson Kroenig so obrazi nove Pariz-Salzburg pre-autumn/ winter 2015 kolekcije ikonične modne hiše Chanel. Čeprav se poletje šele začenja nas Chanel s svojimi kosi že zapeljuje v šik, modno jesen.

Za Caro Delevingne in Pharrella je to povratek k modni hiši Chanel saj sta skupaj že nastopila v Lagerfeldovem kratkem filmu z naslovom Reincarnation. V novi kolekciji lahko občutimo avro renesančne umetnosti, ki je še posebej razvidna v oblačilih in pozah vseh treh modelov. S to kolekcijo nam želi Chanel ponovno prikazati svojo željo po vrnitvi v preteklost, bolj podrobno v razkošen Salzburg v 18. stoletju. To je vrnitev v preteklost, ki smo jo lahko okusili že v kolekciji Métiers d’Art. V galeriji si lahko ogledamo fotografije celotne Chanelove pre-fall kolekcije.

Chanel / Karl Lagerfeld / Cara Delevingne & Pharrell WilliamsOdpri galerijo
P. Diddy in Cassie v oglasu za parfum 3AM P. Diddy in Cassie posnela seks(i) oglas za parfum 3AM (NSFW) PicMonkey Collage Ročno izdelani slovenski nahrbtniki Boopacks PicMonkey Collage Trend: Ideje za pomladno-poletno manikuro [2015] +1 Add Friend Broška +1 Add Friend prinaša Facebook v resnični svet · ·