Foto: Wallpapersdesign
Utrip mesta · arhitektura

Povsod je lepo, a doma je najlepše. Vendar bi se z lahkoto zaljubili in v trenutku preselili v eno izmed spodnjih čarobnih hišk, ki delujejo kot iz najlepše pravljice.

Kaj pričara čarobnost hiški, ki bi jo takoj zamenjali za naš dom? Vsekakor se tovrstne hiške v prvi vrsti nahajajo v ruralnem okolju, daleč stran od mestnega vrveža. Nahajajo se v bližini gozda, ki deluje kot, da v njem bivajo volkovi, čarovnice in čarobne vile iz pravljice. Zgrajene so iz rustikalnih materialov na način, ki deluje kot, da je hišico kljub svoji dejanski nedotaknjenosti, že načel zob časa. Fantazijske oblike in krivine, tlakovane potke in čarobni vrtovi, polni dišečih cvetlic in buhtečih grmičkov, pa so tista pika na i, ki doda še poseben čar. Vse to in še več prebudi našo fantazijo, nas navda z občutkom otroštva in svobode ter popelje na pravcato pravljično potovanje.

V galeriji si oglejmo nekaj čarobnih hišk, v katerih bi z veseljem preživeli sproščene pravljične počitnice.

Odpri galerijo
Kleinova steklenica Sodobni vikend – Kleinova steklenica Wisa Dizajnerski hotel iz lesa – WISA Hiša Shingle Sodobni vikendi – Hiša Shingle Rumeni Moai Sodobni vikendi – Rumeni Moai