Budimpešta – Budimpeški božični sejem je eden najlepših v Evropi. Tja se zgrnejo turisti z vsega sveta. Najbolj priljubljen sejem se odvija na rustikalnem trgu Vörösmarty.
Utrip mesta · destinacija

Na božični sejem se radi odpravimo na Dunaj, v Salzburg, Gradec in Zagreb. A tudi druga, nam vse bolj dostopna mesta, vsako leto pripravijo nepozabno božično doživetje.

Božični sejmi so vsakič nepozabno doživetje za otroke in odrasle. Ne glede na starost takrat prebudimo otroka v sebi, pasemo oči na čarobnih lučkah, stikamo po božično okrašenih stojnicah in si grejemo premražene roke ob toplem čaju (ali kuhanem vinu). Če ste ljubitelj božiča in vsega vzdušja, povezanega z njim, se odpravite na katerega izmed naslednjih sejmov, ki so zaradi nizkocenovnih prevoznikov vse bolj dosegljiva destinacija.

PREBERITE ŠE: Božični filmi, ki so otrokom prepovedani

Berlin – Ste vedeli, da je v Berlinu vsako leto 60 božičnih sejmov, od takšnih pravljičnih do trendi in urbanih. Vsak bo našel nekaj zase.Odpri galerijo
Planetarium Ljubljana Planetarium Ljubljana – vesolje v malem sredi prestolnice Trampolin park v Ljubljani Trampolin park Super Jump GiB: edinstvena zabava v Ljubljani Airbnb za noč čarovnic omogoča prenočevanje v gradu grofa Drakule. Airbnb: preživite noč čarovnic v gradu Drakule Virtualna hšia strahov Virtualna Hiša strahov – v Ljubljani prva VR-hiša strahov v Evropi! ·