cover
Utrip mesta · dom

Z božičnimi lučkami ponavadi ustvarjamo praznično vzdušje le decembra, ko je skoraj obvezno, da z njimi ovijemo vsaj novoletno jelko, če ne še kaj drugega. Da pa lahko božične lučke na izviren in prav nič kičast način popestrijo naša stanovanja skozi celo leto, se prepričajte z našim izborom čarobnih interierov!

Čeprav je šele november, so izložbe trgovin že okrašene z božičnimi lučkami, ki mimoidoče spominjajo na to, da se bliža najbolj čaroben del leta. Če ste med tistimi, ki komaj čakate, da bo končno prišel december in boste lahko doma “upravičeno” iz škatel potegnili svojo zalogo božičnih lučk in okraskov, lahko to naredite že danes. Božične lučke so namreč skozi celo leto lahko tista pika na i, ki v vsako stanovanje vnese čarobno vzdušje in občutek domačnosti. Na izvirnih mestih tako ne izpadejo prav nič kičasto, temveč nam prinesejo toplo svetlobo, zaradi katere vaš interier v trenutku deluje prijaznejše.

PREBERITE ŠE: Dodatki za dom, na katere stavijo ljudje z dovršenim stilom

Kako z božičnimi lučkami v svoje stanovanje vnesti nekaj čarobnosti skozi celo leto, si oglejte v naši galeriji!

Odpri galerijo

Toothbrush with toothpaste Stvari iz vsakdanjega življenja, ki jih uporabljamo narobe 2 Najbolj umazane stvari s kateri se srečujemo vsak dan 1_blue armchairs Trije kosi: oživitev nostalgičnega pohištva all the frills 2 Interier: Črno obarvane stene ali ko se domovi zavijejo v črnino ·