litter-box-filler-cats
Utrip mesta · dom

Naši hišni ljubljenci so prav to, ljubljenci. Zdaj imajo svoje trgovine, svoje dežne plaščke, mini kravate in čeveljce, da jih ne zebe v mrzlih zimskih dneh. Ko imajo zdravstvene težave, dobijo posebno dietno hrano. Konec koncev, saj smo vendar odgovorni za njihovo dobro počutje. Najbrž tudi veste, da imajo mačke in majhni psi lahko svoje stranišče. Ampak takšnega zagotovo še niste videli.

Stranišča Catolet se bodo bolj kot živalce razveselili njihovi lastniki, saj naznanja konec neprestanega čiščenja in menjanja žagovine ali peska.

Catolet boste zdaj lahko priključili na vodovod in kanalizacijo, tako kot imamo urejene svoje straniščne školjke. Catolet je opremljen s senzorjem, ki zazna, kdaj živalca opravi potrebo ter sproži splakovanje z vodo. Za nameček pa bodo mačje oziroma pasje tačke ostale suhe, saj voda takoj odteče v sistem.

Za odplakovanje odpadkov v sistem se lahko s školjko povežete prek pametnega telefona ter nastavite čas samodejnega čiščenja ter celo nastavite opozorilni alarm v primeru težav. Za malo bolj sramežljive živalce je stranišče opremljeno tudi s pokrovom, ki jim zagotavlja več zasebnosti. Živalce naj bi potrebovale 2–21 dni za prilagoditev na novo stranišče, jim pa lahko z dodajanjem oziroma odvzemanjem peska lahko tudi pomagate.

Cena za Catolet se začne pri 140 evrih.

Galerija: Catolet – nič več čiščenja za hišnimi ljubljenci

Catolet – nič več čiščenja za hišnimi ljubljenciOdpri galerijo

Ikea Frakta kot božična nogavica Znamenita torba Ikea Frakta kot božična nogavica Pohištvo, ki spreminja barvo. Color Flow: pohištvo, ki spreminja barvo Qoobo: terapevtski hišni ljubljenček Qoobo: terapevtski hišni ljubljenček Moncler × Poldo Dog Couture: luksuzna kolekcija za psičke Moncler × Poldo Dog Couture: luksuzna kolekcija za psičke · · · · · ·