BeFunky Collage
V zraku · buzz buzz

Eden izmed najbolj izraznih obrazov vseh časov. Tako zelo, da je lik, ki skoraj nikoli ni govoril, dosegel svetovno slavo kot najbolj smešen lik vseh časov. Čeprav se je Mr. Bean na televiziji prvič pojavil 1. januarja 1990, je Rowan Atkinson lik razvil že deset let prej, ko je delal magisterij iz elektrotehnike. In Mr. Bean živi naprej! Tudi s pomočjo Photoshopa. Poglejte si, kakšni bi bili filmi in slike, če bi bil Mr. Bean glavni akter. Doza smeha zagotovljena!

Mr. Bean je skoraj gotovo najbolj smešen lik vseh časov. Čeprav komaj kdaj spregovori kakšno besedo, nas vedno znova nasmeji. Krožijo celo govorice, da se na televizijske zaslone morda celo vrne, vendar še nič ni potrjeno.

Do takrat lahko uživamo v smešnih ‘sfotošopanih’ fotografijah, kjer so mojstri Photoshopa Mr. Beana spremenili v Spartacusa, Indiano Jonesa, v lik iz Avatarja, v Mona Lizo, Harryja Potterja, Justina Bieberja, angleško kraljico Elizabeto II. in še bi lahko naštevali.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Mean Bean – Mr. Bean kot psihopat

Galerija – če bi bil Mr. Bean v vseh filmih in na vseh slikah

Mr. Bean v Pobesnelem MaxuOdpri galerijo
Eksperiment s pari Eksperiment: pari iskreno o tem, kaj menijo o sebi in partnerju Največji zaslužkarji med nogometaši 2016/17 Top 5: največji zaslužkarji med nogometaši v sezoni 2016/17 živali črne kot noč Živali, ki so bolj črne kot noč cover-zenske 10+ neverjetnih žensk, ki so spremenile svet · · · ·