Rain Prisk Porsche 918 Spyder
Utrip mesta · mobilno

Na Porscheja človek naleti bolj poredko. Običajno ga vidimo na avtocestah ali kje parkiranega, morda na kakšnem prelazu. Vsekakor pa ne zunaj urejenih poti. Če ste se kdaj spraševali, kako bi bil videti Porsche 918 Spyder kot terensko vozilo, ste zdaj dobili odgovor.

Ali ste vedeli, da večino dobička Porsche danes kuje z SUV-ji in ne športnimi avtomobili? A kdo pravi, da se morate obe vrsti vozil izključevati? Porsche 918 Spyder velja za enega od najhitrejših avtomobilov na svetu in le redko kdo si predstavlja, da bi z njim zapeljal na brezpotja.

Toda to ni ustavilo oblikovalca Raina Priska, da mu ne bi namesto gladkih pnevmatik nadel robate, ga dvignil od tal in opremil čisto po terensko, z vitlom, odbijačem in reflektorji vred.

PREBERITE ŠE: Novi Porsche 911 GTS (2017): dodatna moč na pet različnih načinov

Porsche 918 Spyder Off-Road Concept je vpregel dirkaški 4,6-litrski motor V8 s 608 konjskimi močmi. Žal gre zgolj za koncept, tako da se boste morali v realnosti zadovoljiti s Cayennom in Macanom, če boste želeli s Porschejem izživeti svoj avanturistični duh. Kar pa tudi ni tako zelo slaba alternativa, kajne.

Galerija – Rain Prisk in njegovi koncepti:

Rain Prisk in njegovi drzni konceptiOdpri galerijo

Audi Q2 Audi Q2: urbani luksuz Tesla Model S 100D (2017) Tesla Model S 100D postavil nov mejnik – zdaj še rekorden električni doseg Luksuzna jahta Regina iz James Bonda Superjahta, s katero je plul James Bond, je lahko vaša Mitsubishi XR-PHEV II Prihaja Mitsubishi Eclipse, drzni kompaktni križanec · · · · ·