Če bi bili slogani iskreni ...
V zraku · buzz buzz

Ste se kdaj spraševali, kaj bi sporočali slogani priznanih blagovnih znamk, če bi bili ti zares iskreni in ne bi sadili rožic? Potem boste v tem prispevku zagotovo prišli na svoj račun.

Za številne slogane je značilno, da zavajajo. Podjetja za blagovnimi znamkami pač poskušajo potencialne kupce prepričati po najboljših močeh, zato obljubljajo marsikaj. Včasih tudi preveč. Tako kot filmski napovedniki, ki ne prikazujejo realne slike.

PREBERITE ŠE: Iskreni napovednik za Pokemon GO

Grafični oblikovalec Clif Dickens se je v slogu iskrenih napovednikov lotil sloganov priznanih blagovnih znamk in povedal to, kar bi ti na podlagi svojih izdelkov oz. storitev v resnici morali, če bi bili iskreni.

Galerija – če bi bili slogani iskreni …

Če bi bili slogani iskreni ...Odpri galerijo
e48742b749ec4c9203e9953fc2c8625d Kaj se bo zgodilo, ko umre kraljica? LG Signature OLED W 4K HDR TV CES 2017: LG Signature OLED W 4K HDR TV – televizor, tanjši od vašega telefona Neodvisni oglas za Adidas ob katerem vam bodo šle kocine pokonci. Študent posnel ganljiv oglas za Adidas, ob katerem se vam bo utrnila solza Kitajska in smog. Kitajska se duši v smogu – srhljive fotografije, na katerih smog požira kitajske stavbe · ·