video-game-real-life-skyrim-31__880
V zraku · buzz buzz

Ko ti kava za s sabo prinese +20 pik in kosilo s sodelovko nobene. Si predstavljate, da bi bilo vaše vsakodnevno življenje računalniška igrica?

Domišljija ilustratorja Adama Ellisa ne pozna meja. Vsaj tako se zdi ob pregledu njegovega fotografskega projekta, ki predstavlja kako bi izgledalo naše vsakodnevno življenje skozi oči igralca popularne računalniške igrice The Elder Scrolls: Skyrim. Ko nas ne ogrožajo zmaji in ostale podobne grozote, se zdi življenje v računalniški igrici kar malce dolgočasno. Toda bodimo brez skrbi, nadarjeni ilustrator zna spremeniti tudi popolnoma običajen dan v nekaj ekstremno zabavnega. Komaj čakamo, da nekdo izumi tovrstno igro, oziroma še bolje, računalniško igrico, v kateri bomo morali delati. Zagotovo jo bomo igrali med delom.

PREBERITE ŠE: Foto manipulacije Erika Johanssona: Ko nemogoče postane mogoče

Odpri galerijo

naslovnica1 15 najbolj kontroverznih naslovnic revij PicMonkey Collage Spoznajte Priscillo – najprikupnejšo mini pujsiko na Instagramu 1234 30 vsakdanjih predmetov, ki vas budno opazujejo 113 David Troquier – risar, ki je stripovske ilustracije zmešal z realnostjo