Supermodeli z brado in brki
V zraku · buzz buzz

Si predstavljate, da bi bile svetovno znane lepotice poraščene kot moški? Da bi se supermodeli, kot so Cara Delevinge, Naomi Campbell, Kate Upton in Miranda Kerr, po modnih brveh sprehajale z brado in brki? V eri Photoshopa si je mogoče predstavljati vse, in to ne le v glavi! Po ogledu te galerije na znane lepotice ne boste nikoli več gledali enako!

Poraščenost obraza je značilnost moških, a ni redka niti pri ženskah. Ženske imajo namreč v svojem telesu obe vrsti hormonov, torej tako ženske (estrogen) kot moške (testosteron). Ravnotežje teh hormonov variira glede na posameznico in tiste s povišano količino testosterona se običajno spopadajo s čezmerno poraščenostjo.

PREBERITE ŠE: Kanye West odprl svoj Madame Tussauds: razstava voščenih lutk iz videa Famous

Čeprav svetovno znane lepotice s tem, vsaj na videz, nimajo težav, so si jih privoščili dežurni mojstri Photoshopa, ki so njihovim popolnim obrazom dodali brado in brke. Kaj menite? Ali Adriani Lima, Alessandri Ambrosio in Petri Nemcovi pristajajo brki in brada ali imate te lepotice raje takšne, kot so?

Če bi imele svetovno znane lepotice brado in brke …

Adriana LimaOdpri galerijo

Dunking Devils zabijali na premikajočem vlaku. Slovenci Dunking Devils tokrat v zabijali na drvečem vlaku! Lucas Levitan - invazija karikatur Lucas Levitan: zabavna invazija karikatur v fotografije z Instagrama Varjenje piva na Triglavu. Slovenci na Triglavu zvarili pivo Triglavska šerpa! Mark Zuckerberg in Elon Musk Zakaj je Mark Zuckerberg tako jezen na Elona Muska? ·