Marilyn Monroe, če bi živela danes
V zraku · buzz buzz

Kakšna bi bila Marilyn Monroe danes? To se je vprašal tudi mlad fotograf Daniel Sachon in s pomočjo modela Suzie Kennedy (njen priimek je zgolj naključje), ki je izrezana Marilyn Monroe, ustvaril serijo fotografij te največje filmske in popkulturne ikone vseh časov, če bi ta živela leta 2016.

Kakšna bi bila Marilyn Monroe, če bi živela danes? Bi se fotografirala z iPhonom? Bi bila muza modne hiše? Verjetno tako eno kot drugo, fotograf Daniel Sachon pa si je to zamislil s pomočjo Suzie Kennedy, modela, na las podobnega Marilyn Monroe, ki bi junija letos praznovala 90 let.

PREBERITE ŠE: Marilyn Monroe: 6 najboljših filmov lepotice Marilyn Monroe

Kako bi bila videti fatalna blondinka, če bi živela v letu 2016 in se ne bi nikoli postarala? Oglejte si čudovite črno-bele fotografije, ki niso fotomontaže.

Marilyn Monroe, če bi bila generacija YOdpri galerijo
cover-zirafa Izjemno redka rdečedlaka žirafa navdušuje znanstvenike in splet PicMonkey Collage Vroči kuharski mojstri na Instagramu Prikolica iz LEGO kock Največja počitniška prikolica iz kock Lego na svetu! Očistite superge, da bodo kot nove Kako očistiti superge, da bodo kot nove? ·