close-up-portrait-photo-of-woman-sitting-by-window-looking-2437901
V zraku · odnosi

“Vztrajati pri svoji dolžnosti in molčati – to je najboljši odgovor na vsa obrekovanja.” – George Washington

Ko ugotovite, da vas nekdo obrekuje za vašim hrbtom, imate neprijeten občutek, še posebej, če je ta nekdo vaš prijatelj. Čeprav ste zaradi tega razočarani, morate vedeti, da tu ne gre za vas, ampak za njih. To so lahko storili iz ljubosumja, zavisti, negotovosti ali ker se počutijo ogrožene. Ne pozabite: če govorijo za vašim hrbtom, to samo pomeni, da ste KORAK PRED NJIMI!

Tukaj je opisano, kaj narediti, ko se soočite s tem.

Ne bodite kakor oni

Ne borite se z njimi, ker bi se tedaj spustili na njihov nivo. Bodite boljši od tega. Ne dovolite jim, da vidijo, da so vas prizadeli. Skrijte svojo jezo in razočaranje pred njimi. Ne dajte jim zadovoljstva, če mislijo, da so zmagali.

Naj mine, ne odreagirajte

Če se vključite v obrekovanje ali se z njimi odkrito soočite, jih ne boste ustavili pri temu. Še naprej se bodo pogovarjali za vašim hrbtom. Zato je najboljše, kar lahko storite, da jih ignorirate.

Jasno določite meje

Ne začnite prepira z njimi, če ni potrebe. Vendar se tudi ne pretvarjajte, da se ni nič zgodilo. Oprostite jim, vendar ne pozabite na incident in tisto, kar so vam storili. Vaše meje morajo biti čvrste in jasne. Ne smete dovoliti, da bi se kdo igral z njimi.

Bodite pozitivni

Poskusite videti situacijo z njihove perspektive. Zakaj bi nekdo tako ravnal? Mogoče se počutijo ogrožene, negotove ali ljubosumne. Poskusite videti njihove razloge in jih razumeti. Bodite prijazni do njih. Bodite pozitivni. Borite se z njihovo negativnostjo s svojo pozitivnostjo in vedno boste zmagali.

photo-of-people-looking-at-each-other-2830489 5 znakov, da z vašim spolnim življenjem nekaj ni v redu edward-cisneros-xmx81Grm320-unsplash To je 5 stvari, ki jih obvladajo tisti z uspešnim in ljubečim razmerjem photo-1545101851-a04df319f1bc 2 pravili, ki vam bosta jasno dali vedeti, da je to ljubezen za celo življenje close-up-of-a-woman-332047 Daj svoje srce takšni ženski! ·