shutterstock_566707705
V zraku · odnosi

Spoznati sanjskega moškega je podvig brez primere. S tem se dekleta enostavno moramo strinjati! Tudi zato ker si velikokrat ženske ustvarjamo napačna pričakovanja. A obstaja seznam na katerega morate biti pozorne in, ki vam bo takoj dal odgovor – ali je moški poleg vas – vreden vašega zaupanja in truda. V kolikor prepoznate te lastnosti pa se je vsekakor potrebno potruditi in ga ujeti za vedno!

Poglejmo lastnosti moškega, ki jih ne gre spregledati, ko iščeš tistega res pravega s katerim si želiš preživeti preostanek svojega življenja!

1. Ima odličen smisel za humor

Če te fant zares nasmeji, ga ne izpusti. Skupen smeh in zabava sta pomemben del vsakega razmerja. Le kaj nam bo razmerje, če se s partnerjem nikoli ne smejimo in zabavamo? Neprestana resnost in razdraženost ne koristita nikomur.

2. Nanj se lahko zaneseš

Ko reče, da bo tam, je bolje, da je tam! Seveda, tu in tam pride kaj vmes – še vedno pa se lahko takšne stvari sporočijo. Neprestano prestavljanje in zamujanje nista kaj preveč lepi navadi.

3. Je iskren in resnicoljuben

Če fanta ujameš na laži, potem veš, da se to lahko ponovi znova in znova. Fantje, naredite si veliko uslugo in ne lažite. To se za vas nikoli ne bo dobro končalo. Bodite pošteni in resnicoljubni, vedno!

4. Je izjemno pozoren … ker tako sam želi

Dekleta obožujemo presenečenja, saj nam pokažejo, da je fantom mar. Poleg tega je pozornost zares seksi! Fantje, presenetite dekleta z majhnimi pozornostmi, kot so njene najljubše rože, najljubši sladoled ali pa masaža hrbta. Pa tudi priprava večerje ni slaba ideja.

PREBERITE ŠE: Kako ga obnoreti — moškega, ki ti je všeč?

5. Je ljubeč in kaže, da te ceni

V razmerju je dekle kraljica in fant kralj. Nikoli se ne jemljita za samoumevna; objemi, nepričakovani poljubi in držanje za roke niso samo za prvi zmenek.

6. Je motiviran (in to je super seksi)

Nobeno dekle si ne želi fanta, ki le poseda doma. Moški z ambicijami si lahko/vama lahko ustvarijo super prihodnost in zgradijo lepo življenje.

7. Ima rad družino

Ko je moški blizu svoji družini in jo spoštuje, je to odličen indikator, da bo dober mož in oče. O tem, kakšen je fant, pove veliko tudi to, kako se obnaša do drugih žensk v svojem življenju (mama, sestra, teta, sestrična …).

8. Zaupa vase in v svoje odločitve

Moški brez hrbtenice pač ni privlačen. Odločen moški, ki ve, kaj narediti s svojim življenjem, pa ravno obratno … Odločita se torej, kaj si v življenju želita, in to izkusita skupaj!

taylor-hernandez-NK-N6coeI5Y-unsplash To je skrivni recept močnih in ljubečih parov. Upoštevajo ta preprosta pravila! shutterstock_387400876 7 stvari, ki jih nikakor ne smeš reči samski 30-letnici shutterstock_1493699537 Kako po razhodu ponovno ljubiti? 3 koraki, ki ti pri tem pomagajo Nikoli ni prepozno za ljubezen: 5 ključnih nasvetov za zmenkovanje za 30-letnike Nikoli ni prepozno za ljubezen: 5 ključnih nasvetov za zmenkovanje za 30-letnike · ·