shutterstock_728765095
V zraku · odnosi

Vsi poznamo rek, da za vsakim uspešnim moškim stoji ženska. A kdo stoji za lepo, negovano, privlačno ženske po dveh otrokih in po 10 letih zakona?

Pravijo, da je treba čestitati njenemu možu, saj je to njegova zasluga. S takšno žensko namreč mož nikoli ni slabo ravnal. Ni vse naloge tega sveta zvalil nanjo. Ni jih delil na “moške” in “ženske”. Nikoli ni kričal nanjo. Ni kritiziral njenega preslanega kosila. Ni imel težav, če je oblekla krilo nad koleni. Nikoli je ni udaril.

Takšni ženski je mož POMAGAL. Vedel je, da mu ne bo padla krona z glave, če bo kdaj pomil posodo. Včasih je on njej pripravil preslano večerjo, okus ljubezni je bil pomembnejši od okusa soli.

Nikoli ji ni rekel, da mini krilo ni več za njo, temveč ji je rekel, da ji to lepo pristaja. Hvalil jo je. Ji dal kompliment. Jo spodbujal, ko se je bala, ko je bila v dilemi, ko jo je skrbelo. S tem je dobil čudovito, elegantno ženo, ki bo ostala takšna … za njega.

Kako? Ker od komplimentov sijemo, poljubi topijo kalorije, objemi pa pomlajajo!

Takšna ženska svojega moškega močno, močno ljubi. Zanj se je zato pripravljena še bolj potruditi. Vse ženske ji zavidajo, njemu pa zavidajo vsi moški.

Videz ženske največ pove o tem, kakšnega ima moža in kaj preživlja doma. Se strinjate?

shutterstock_1007039338 Prava oseba – napačen čas. Mit ali resničnost? shutterstock_406458826 5 največjih adutov erotičnih žensk: TO delajo drugače! jonathan-borba-4JtQtLb6ups-unsplash 9 znakov, da želi biti partner s tabo celo življenje: tako boš prepoznala pravega! igor-starkov-iOanU6OxLHA-unsplash Magnet za nasprotni spol: takšno obnašanje je največji afrodizijak za moške · ·