yoann-boyer-156510-unsplash
V zraku · odnosi

Odkar so se dogovori za zmenke prestavili na splet, smo se vrnili na podoben način izbire partnerja, kot je veljala v času dogovorjenih porok. Hitro nas zavede, da izbiramo svoje kupide glede na njihovo višino, obrazne poteze in pa predvsem navedene reference – kje je študiral, kakšne knjige bere in kako perspektivno službo ima. Vendar pa se s tem hitro ujamemo v past: če nekdo na papirju daje dober vtis, še ne pomeni, da je tudi pravi zate. Zakaj je temu tako, si lahko preberete v članku.

Če nekdo na papirju daje dober vtis, še ne pomeni, da je tudi pravi zate. Lahko krivimo Disneyjeve filme, svoje bivše ali pa nerealna pričakovanja, ki so jih  postavili starši. Ampak dejstvo ostaja nespremenjeno: kje je nekdo študiral, kakšne interese ima, koliko las in kako visok je, malo pove o tem, kakšna bo v resničnem življenju vajina interakcija. Vendar pa so v današnjem svetu spletni zmenki skorja neizogibni. Spodaj si lahko preberete nekaj korakov, kako na pravilen način presoditi nekoga na papirju.

Postavi si prioritete.

Kaj pomeni, da je nekdo dober na papirju? Po navadi je lepega videza, ima razvite delovne navade, ima dobro službo in je hodil na dobro fakulteto. Ampak le redko se zgodi, da naletimo na celoten paket. Zato je pomembno, da si postaviš prioritete – je zate bolj pomemben videz ali izobrazba? Nežnost ali dominantnost?

Prava kemija se ne vzpostavi prek telefona.

Čeprav lahko dobri pogovori in flirtanje prek telefona povzroči majhne metuljčke v trebuhu, pa se prava kemija vzpostavi v živo. Ne sodite vajine kompatibilnosti zgolj na podlagi pogovora, temveč raje pojdite na zmenek in se potem odločite, ali bo iz te moke kaj kruha ali ne.

Vprašaj se, ali te ta oseba osrečuje.

Ko gresta na zmenek, se lahko zgodi, da je oseba v resnici precej nesramna, cinična ali pa vzvišena. Čeprav ima vse kljukice, to še ne pomeni, da te osrečuje. In na koncu je to tisto, kar zares šteje.

PREBERITE ŠE: Teh 5 stvari izda, ali si ob iskreni ali neiskreni osebi

Ključna vedenja, ki ti izdajo, ali si ob iskreni ali neiskreni osebi Ključna vedenja, ki ti izdajo, ali si ob iskreni ali neiskreni osebi Nisi jo želela poslušati: 4 mamini nasveti, ki so bili še kako RESNIČNI Nisi jo želela poslušati: 4 mamini nasveti, ki so bili še kako RESNIČNI Ne laži sama sebi: znaki, da nisi prebolela bivšega Ne laži sama sebi: znaki, da nisi prebolela bivšega Ljubezen, ki jo loči več tisoč kilometrov: tako LAHKO ohranita razmerje na daljavo Ljubezen, ki jo loči več tisoč kilometrov: tako LAHKO ohranita razmerje na daljavo · · ·