Če nimaš rad sebe, te nihče ne bo: ilustracije, ki ti pokažejo, kako se vzljubiti
V zraku · buzz buzz

Priročniki o osebni rasti in življenjski trenerji nam sicer lahko v določeni meri pomagajo, da se vzljubimo, a največji učitelj smo mi sami. Naš um, srce in duša morajo začutiti, da je čas, da zaživimo življenje polno ljubezni, občudovanja in samospoštovanja. Proces je dolg in se nikoli ne zaključi, a tudi najtršemu orehu lahko uspe. Zakaj ne bi uspelo tudi tebi?

Zdi se, da je sodobna družba nagnjena k negativnem razmišljanju bolj kot kadarkoli. Hiter življenjski slog, potrošništvo, materializem, individualizem, hitro zadovoljevanje želja in potreb so le skupek nekaterih konceptov, ki pritiskajo na malega človeka do te mere, da nikoli ne najde notranjega zadovoljstva.

Vse te koncepte, ki vplivajo na našo srečo, je v svojih ilustracijah ujela Alison Rachel, na Instagramu znana kot recipesforselflove. Celo življenje se je borila z depresijo in je potrtebovala veliko časa, da se je naučila, kako živeti izpolnjeno življenje. In se še vedno uči.

Že dve leti ustvarja ilustracije za svoj profil na Instagramu in je zgradila krog zvestih spremljevalcev, ki verjamejo, da lahko spremenijo svoj pogled nase. Njene navdihujoče ilustracije te bodo gotovo naučile, kako se vzljubiti.

Galerija: Navdihujoče ilustracije, ki ti pokažejo, kako se vzljubiti

Navdihujoče ilustracijeOdpri galerijo
BeFunky-collage Naravna lepota je ZAKON: 18 slavnih žensk nad 50, ki nikoli niso imele lepotne operacije Mladoporočenca obiskala 33 držav – nevesta ves čas nosila poročno obleko Mladoporočenca obiskala 33 držav – nevesta ves čas nosila poročno obleko portland-843606_1920 Zato bodo olimpijske igre v Tokiju 2020 posebne Kakšni so človeški organi pod mikroskopom? Kakšni so človeški organi pod mikroskopom? ·