shutterstock_350566706
V zraku · buzz buzz

Sanje so neverjetne, kajne? V njih se sprostite, “izklopite” možgane in samo uživate v domišljiji … A ne podzavest, ona je zdaj na delu!

Včasih postanejo sanje malce nenavadne, polne abstraknih scenarijev, čudnih likov, ki v bistvu izražajo stanje v medsebojnih odnosih.  Sanje vam povedo resnico, ki jo nezavedno skrivate pred sabo, na vseh področjih življenja, še posebej v odnosih. Večkrat razmišljate o pomenu sanj ter se sprašujete ali ste kaj spregledali, ali bi lahko kaj naredili drugače in sanje vam lahko pri tem pomagajo. Tudi Freud je dejal: “Razlaga sanj je kraljeva pot do spoznanja nezavedne dejavnosti uma.”

Tukaj boste izvedeli, ali so vam v sanjah prikazana opozorila, da v vašem razmerju ni vse tako kakor bi moralo biti.

PSI

Psi predstavljajo odnose v vašem življenju, predvsem zvestobo, prijateljstvo. Vedenje psa v sanjah pove, kaj se trenutno dogaja v odnosih. Poškodovan, boln pes nakazuje, da v odnosih ni vse v redu in da morate temu posvetiti več pozornosti. Vprašajte se, ali je odnos vreden truda? Če, kaj lahko storite, da ga izboljšate? Jezen, napadalen pes, je opozorilo, da to razmerje ni dobro za vas. Ali se počutite napadene? Ali morate biti vedno predvidni, da ne bi razburili partnerja? Prijazen pes, prikazuje zdrav odnos, prijeten, varen, zaupljiv.

LADJE IN ČOLN

Ljubezen je kakor čoln, dve ladji, ki plujeta po vodi. Po kakšni vodi pluje čoln? Je mirna, razburkana? Voda predstavlja čustva. Če se čoln potaplja, to pomeni, da je tudi vaš odnos v krizi, se potaplja. Morda, ker se je nabralo polno negativnosti, drame. Ladja se potopi, ko vanjo prodre preveč vode, mar ne? Če sanjate o čolnu, ki pljuje ali se izgubi, pomeni, da vajin odnos napreduje. Bojna ladja sporoča, da je med vama preveč konfliktov. Primerjajte vrsto ladje z vašim trenutnim odnosom in boste dobili marsikateri odgovor.

MAČKE

Mačke simbolizirajo seksualno energijo v odnosu, predvsem žensko. Če je mačka v vaših sanjah bolna, ranjena ali umira, to pomeni, da v vašem odnosu ni več seksualne energije. Jezna ali napadalna mačka je opozorilo, da s spolnostjo ni vse ok in ste zaradi tega jezni. Pobrskajte v sebi in se vprašajte, kako se počutite, kaj se dogaja v vašem spolnem življenju.

VOŽNJA

Če se v sanjah vozite v avtu skupaj s partnerjem, bodite pozorni na to kdo sedi za volanom. To vam bo povedalo, kdo je gonilna sila v razmerju in kdo je kriv za trenutne težave v razmerju ter kako se z njimi spopada. Avtomobil, ki ni pod nadzorom pomeni, da mora nekdo v razmerju prevzeti odgovornost. Zavore ne delujejo, pomenijo, da se  mora nekaj končati, morda ponavljajoče vedenje. Če se avtomobil ne zažene, to pomeni, da odnos ne napreduje, potreben je pogovor. Ukraden avtomobil lahko simbolizira odnos, ki je izgubil smer. Avtomobil, ki strmoglavi v prepad, lahko pomeni, da se ruši tudi vaš odnos.

Sanje nas lahko vodijo do popolnoma drugačnega pogleda na odnose, situacije, na vaše življenje. A ne glede na sanje, vedno sledite svojemu šestemu čutu in ko ste v dvomih, ne sanjajte rešitev in se raje pogovorite s partnerjem.


people-asked-point-iran-on-map-joanna-piacenza-fb Američane so prosili, da na zemljevidu najdejo Iran … in nekateri so pokazali na ZDA! avstralija pozari Grozljive fotografije Avstralije (prej in potem), ki kažejo, koliko škode so požari naredili do zdaj! shutterstock_365949569 Solze so zdravilo za dušo in telo: 5 stvari, ki jih lahko pozdravi jok image (3) Nikamor se ne mudi: ljudje, ki zamujajo so uspešnejši in srečnejši · · ·