Žlica za špagete
Utrip mesta · kulinarika

Čemu je namenjena odprtina v žlici za testenine? Če je vaš odgovor, da odtekanju vode, potem je ta le delno pravilen, saj ima odprtina še drugo funkcijo, ki jo boste še posebno pozdravili vsi tisti, ki nikoli ne veste, kolikšno količino špagetov vreči v vrelo slano vodo.

Tudi vi vedno skuhate premalo ali preveč špagetov? Imate doma žlico za testenine? Potem ste imeli rešitev za svojo težavo vseskozi pred nosom. Odprtina v žlici za testenine namreč ni namenjena le odtekanju vode, ampak je tudi merica za eno ali dve porciji špagetov.

PREBERITE ŠE: BrewArt – naprava, ki vodo spremeni v pivo

Imate dovolj polzenja špagetov iz zajemalke in dejstva, da vedno naredite toliko špagetov, da bi lahko z njimi nahranili celo vas in še vedno imeli ostanke? Žlica za testenine je rešitev za obe vaši težavi!

Brugge je bogatejši za pivski cevovod. Belgijski Brugge bo bogatejši za cevovod s pivom! Kako olupiti sadje? Kako najlažje olupiti sadje, ki se najpogosteje znajde na krožniku? BrewArt - aparat za samodejno varjenje piva BrewArt – naprava, ki vodo spremeni v pivo Modro vino Gik Gik – prvo modro vino na svetu · · ·