ƒlƒIƒŒƒXƒg‚m‚w
V zraku · dizajn

Donedavno dobro poznan način opravljanja straniščnih potreb je preteklost. S to pametno školjko boste dobili višjo stopnjo kopalniške izkušnje, zanjo pa boste morali tudi odšteti vrtoglav znesek.

Japonski proizvajalec toaletne tovarne Toto je ustvaril večnamensko visokokakovostno WC školjko NEOREST NX. Že pred samo uporabo bo ta pokazala svoje pametne zmogljivosti.

Ko se ji uporabnik približa, ta s senzorjem zazna prisotnost in se tako samodejno odpre. Preden začne z njeno uporabo, školjka samodejno poskrbi za čistočo. Poseben tuš WC straniščno školjko poškropi z vodo, da se nanjo nič ne prime.

Stranišče ima tudi brizgalko vode, ki med uporabo stranišča uporabnika samodejno očisti. Ta voda ima antibakterijski in očiščevalni učinek, kar pomeni, da je uporaba straniščnega papirja preteklost. To še ni vse. Ima tudi sušilnik, ki posuši zadnjico, za čim boljšo izkušnjo pa je na voljo tudi ogrevani sedež, ki ga lahko posameznik prilagodi svojim željam.

Po koncu uporabe se školjka tudi samodejno očisti z elektrolizirano vodo in zapre. V času mirovanja pa sistem razgrajuje odpadke v straniščni školjki.

Avtomatizirana tehnologija stalno skrbi za čisto površino, zanjo pa je treba odšteti 11.000 dolarjev. V drugi polovici letošnjega leta bodo v ZDA prvi lahko preverili višjo stopnjo kopalniške izkušnje s to pametno školjko.

Floating+island Zasebni otok, ki ga lahko imaš tudi ti 26850326_144313702943779_6760075124826671081_o Nomad: viseča mreža, ki se z lahkoto preobrazi v nahrbtnik Discommon Coffee Table. Discommon Coffee Table: mizica za ljubitelje jeklenih konjičkov guntu-main-image Guntû: luksuzni hotel na vodi · · ·