Cervélo P5X Lamborghini Edition
Utrip mesta · mobilno

Podjetji Lamborghini in Cervélo Cycles druži strast po raziskovanju in razvijanju novega, boljšega. Druži ju tudi neizmerna predanost v doseganju višjih standardov in višjih ciljev, kar je še posebno opazno pri ekstremnem kolesu P5X Lamborghini Edition.

Cervélo P5X Lamborghini Edition je kolo s skoraj vesoljskim dizajnom. Namenjeno je doseganju še boljših triatlonskih dosežkov in se lahko pohvali z drzno poslikavo, ogromno prilagodljivostjo in neprimerljivo aerodinamiko, zaradi katere so kolo kar 180 ur testirali v vetrovniku. Vse žice za prestave in zavore so skrite v notranjosti okvirja, zgolj zaradi boljše aerodinamike. Temu primerno je prilagojen tudi prostor za plastenko vode na notranjem delu okvirja. Tudi vse ostale komponente na kolesu so vrhunske in v samem vrhu kolesarske tehnologije.

Cervélovo kolo P5X je bilo predstavljeno na letošnjem avtomobilskem salonu v Ženevi, kjer je sodeloval tudi Lamborghini. P5X ima namreč drzno poslikavo, ki jo je prispevalo ravno to podjetje, ki sicer izdeluje superšportne avtomobile. Poslikava v živo rumeni barvi in Y oblika je še kako znana navdušencem nad to italijansko avtomobilsko znamko. Na sedežu kolesa boste našli številko, ki razodeva, na katerem izmed 25 primerkov iz omejene serije koles sedite.

Cervélo P5X Lamborghini EditionOdpri galerijo
Karlmann King Karlmann King: Je to najbolj ‘stajliš’ SUV vseh časov? Pi Bike Pi Bike: idealno kolo za Alberta Einsteina RUF SCR RUF SCR: navdušuje s svojo retro podobo in močnim motorjem Goodyear Oxygene Goodyear Oxygene: visokotehnološka pnevmatika, prekrita z mahom · · ·